Τα πιο γοητευτικά, εξεζητημένα αλλά και σοφιστικέ make up trends του φθινοπώρου

Το μυαλό σου βρίσκεται ακόμη στις παραλίες, τα δροσερά coctails και τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού. Το πιθανότερο όμως είναι αυτές τις γραμμές να τις διαβάζεις στο γραφείο και οφείλω να σε προσγειώσω θυμίζοντας ότι η σεζόν αλλάζει κι εσύ πρέπει να την υποδεχτείς πιο cool από ποτέ.

Ξεκινώντας από το μακιγιάζ. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και δες τα ωραιότερα, γοητευτικά ή εξεζητημένα make up trends που είδαμε στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων και πρέπει να υιοθετήσεις τους επόμενους μήνες. 

Smoky & neo-grunge μαζί: Επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και είδαμε την πιο σέξι εκδοχή του στο show του οίκου Versace. Έντονο, εξεζητημένο, μυστηριώδες και απόλυτα θηλυκό είναι το look που θα 

Photo by Estrop/Getty Images

Η χρυσή και πολυτελής λεπτομέρεια στο βλέμμα. Στον οίκο Chloe, οι make up artists στα παρασκήνια χρησιμοποίησαν γερές δόσεις χρυσής σκιάς με λάμψη στη εσωτερική γωνία του ματιού μόνο. Σύμφωνα με τους experts αρκεί για να χαρίσει την πιο glam πινελιά στο look χωρίς ίχνος χρώματος στο υπόλοιπο πρόσωπο. 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Χρωματιστό eyeliner: Το είδαμε στο show της Carolina Herrera και ήταν σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει. Το φετινό φθινόπωρο λοιπόν αφήνεις στην άκρη το κλασικό μαύρο για χάρη του ροζ. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι η χρονιά του Barbiecore trend και το συγκεκριμένο χρώμα θα τιμηθεί τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα outfits. Προετοιμάσου καταλλήλως λοιπόν. 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Glossy lips: Στο fashion show του οίκου Ferrari η Irina Shayk υιοθέτησε το πιο λαμπερό και ιδιαίτερο lip look.  Τα χείλη της έχουν σκούρα κόκκινη απόχρωση με το super λαμπερό, σχεδόν vinyl φινίρισμα να θυμίζει το εξεζητημένο mirror εφέ. Τα μάτια παραμένουν “γυμνά” όπως και το υπόλοιπο πρόσωπο. 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Οι βλεφαρίδες αλλιώς: Το μακιγιάζ στο fashion show της Prada επιμελήθηκε η θρυλική make up artist Pat McGrath. Δημιούργησε βλεφαρίδες που θυμίζουν φτερά. Άπλωσε μάσκαρα σε ροζ, mint και powder blue αποχρώσεις δίνοντας το στίγμα της νέας σεζόν που λέει ότι θα μεταμορφωθείς σε μεταμοντέρνα νεράιδα. 

Splash

Latte make up: Αν και έγινε viral χάρη στην Hailey Bieber είχαν προλάβει οι experts να το δημιουργήσουν μήνες πριν στο show του Jason Wu. Η καφέ σκιά απλώνεται σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και ως περίγραμμα στο κάτω χαρίζοντας την πιο σοφιστικέ, γλυκιά όψη στα μάτια.    

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @patmcgrathreal

Multi Color: Η Pat McGrath ευθύνεται και για τη συγκεκριμένη τάση που δημιούργησε στην Anna Sui χρησιμοποιώντας τα πιο έντονα χρώματα σκιών και μάσκαρα προκειμένου να δημιουργήσει μια πανδαισία στα μάτια.  Ροζ σκιά με glitter στο κινητό βλέφαρο, ζωηρό πράσινο περίγραμμα στο κάτω, royal blue μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και matchy με τη σκιά στις κάτω. 

Read More

And More