Τι make up και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες την εβδομάδα που πέρασε; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη με ιδέες για make up και μαλλιά έφτασε στο τέλος της! Και πάντα, οι μέρες του Σουκού είναι ιδανικές για να χαλαρώσεις χαζεύοντας μερικές εικόνες και, γιατί όχι, να βρεις ανάμεσά τους το beauty look που θα κάνεις κι εσύ στην έξοδό σου!

Kate Middleton

/

Αναμφισβήτητα το διεθνές γεγονός της εβδομάδας ήταν η βάφτιση του μικρού πρίγκιπα. H Kate Middleton επέλεξε ένα beauty look χωρίς εκπλήξεις. Έπιασε τα μαλλιά της σε half up, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα smoky με αυστηρό περίγραμμα μολυβιού και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα ως συνήθως.

Kim Kardashian

/

Η πολυσυζητημένη Kim εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό δείπνο για τα παιδιά της Αφρικής αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έχει κάνει το αγαπημένο της contouring (εδώ θα δεις πώς!) και για το μακιγιάζ των ματιών της έχει επιλέξει shimmering χρυσή σκιά με έντονα σβησίματα με μαύρο μολύβι. Τα χείλη της έχει επιλέξει να τα αφήσει nude.

Jessica Alba

/

Τα πιο ωραία συνδυασμένα berry lips που είδαμε ποτέ! Η Jessica Alba έχει φορέσει το σκούρο και stylish κραγιόν της με έντονα λαμπερή επιδερμίδα, απαλή shimmering σκιά σε καφέ τόνο και huge βλεφαρίδες που έχουν αυτό το αποτέλεσμα χάρη στα ψεύτικα τουφάκια.
Bonus info: Κάνε κλικ εδώ και μάθε πώς να τοποθετείς ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδες!

Nicole Richie

/

Στο ίδιο event με την Jessica Alba (Who What Wear And Cadillac’s 50 Most Fashionable Women Of 2013 Event) βρέθηκε και η Nicole Richie η οποία φορούσε ένα εκκεντρικό hair accessory από δαντέλα και… αυτιά σε σχήμα γάτας ενώ το μακιγιάζ της είχε έντονο ρουζ τοποθετημένο ακριβώς πάνω στα μήλα και μια χοντρή γραμμή eyeliner που προεκτείνεται ελάχιστα από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Miley Cyrus

Στο Fashion Group International Night of Stars η Miley Cryus φόρεσε μια γκρι- πράσινη σκιά γυαλιστερής υφής περιμετρικά του ματιού και την σέταρε με ένα ροζ- nude κραγιόν και ένα touch διάφανου lip gloss από πάνω. Όσον αφορά τα μαλλιά της, τα έκανε wet look προς τα πίσω αφήνοντας το undercut, δηλαδή τα ξυρισμένα πλαϊνά, να φανούν περισσότερο.

Κατερίνα Καινούριου

Η Κατερίνα Καινούριου λατρεύει το έντονο μακιγιάζ και μας το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Εδώ την βλέπουμε με ένα smoky, ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα baby pink κραγιόν με lip gloss από πάνω. Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα ήσυχο look που μετρίασε κάπως τις εντάσεις.

Φαίη Σκορδά

Στα εγκαίνια του Shamone η Φαίη Σκορδά έκανε κοψίματα με τερακότες, τόνισε τα μάτια της με ένα μαύρο μολύβι και τοποθέτησε στα χείλη της ένα pink κραγιόν ματ υφής. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω με χωρίστρα στο κέντρο.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε καστανή κι εδώ μπορείς να δεις τι είπε για την αλλαγή της αυτή και όχι μόνο! Όσον αφορά το μακιγιάζ της, επέλεξε smoky eyes με ιριδίζουσα σκιά περιμετρικά.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει υιοθετήσει τελευταία μια ρετρό διάθεση. Εδώ την βλέπουμε με κόκκινο ματ κραγιόν, έντονο ροζ ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα ενώ τα μαλλιά της τα έχει αφήσει σε χαλαρούς κυματισμούς.

Read More

And More