Τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες την εβδομάδα που πέρασε; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Μια εβδομάδα γεμάτη beauty εκπλήξεις και άλλα τόσα εντυπωσιακά make up και μαλλιά έφτασε στο τέλος της! Μια άλλη ξεκινά! Δες παρακάτω τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες, ψήφισε την αγαπημένη σου και εμπνεύσου και για τις δικές σου εμφανίσεις την εβδομάδα που έρχεται!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/1.jpg

Η Νάντια Μπουλέ έκανε τα μαλλιά της έντονη χωρίστρα ενώ σχηματίζονταν υπέροχες vague μπούκλες. Για το μακιγιάζ της επέλεξε μοβ κραγιόν και τόνισε τα χείλη της με ένα βαθύ μοβ κραγιόν. Η Τόνια Σωτηροπούλου κινήθηκε στο ίδιο beauty look όσον αφορά το χτένισμα, ενώ για τα χείλη της επέλεξε ένα σκοτεινό κόκκινο κραγιόν που της έδινε ένα πιο vamp στιλ. Παρόμοιο σκούρο κραγιόν είδαμε και στην Laetitia Casta στο party της ισπανικής Vogue. Το make up της επιμελήθηκε ο Tom Pecheux με assistant τον δικό μας Γρηγόρη Πυρπύλη!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/2.jpg

Η Celina Gomez έδωσε όγκο στα μαλλιά της, τόνισε τα μάτια της με μαύρη ματ σκιά και έβαψε τα χείλη της με ένα κραγιόν glossy υφής. Το top model Hilary Rhoda μας απέδειξε ότι δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ. Χτένισε τα φρύδια της ανοδικά, τόνισε το άνω βλέφαρο με ένα μολύβι γεμίζοντας απλώς τα κενά στις ρίζες των βλεφαρίδων κι έδωσε ένταση στα ζυγωματικά της. Τονισμένα ζυγωματικά είδαμε και στην Μαίρη Συνατσάκη η οποία άφησε τα μαλλιά της κάτω και τόνισε το περίγραμμα των ματιών της με μαύρο μολύβι.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/3.jpg

Η Demy φόρεσε ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν ματ υφής το οποίο σέταρε με το ίδιο χρώμα στα νύχια και χτένισε τα μαλλιά της προς την μια μεριά. Η Leighton Meester έβαλε πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν πιο shiny, έντονο περίγραμμα στα μάτια και χτένισε τα μαλλιά της προς τα πίσω με μια ελαφριά wet διάθεση. Η Τάμτα με romatic goth διάθεση, τόνισε και χείλη και μάτια ενώ μια έντονη γραμμή προς στα έξω.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/4.jpg

Η Kate Bosworth με πολύ chic εμφάνιση ανήκει, επίσης, στην κατηγορία των γυναικών που δεν κάνουν υπερβολές. Εδώ την βλέπουμε με καλοχτενισμένα μαλλιά, τονισμένα φρύδια και glossy χείλη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της χαμηλά στο ύψος του αυχένα κάνοντας μια έντονη χωρίστρα στη μέση και τόνισε τα μαύρα μάτια της με αντίστοιχες σκιές. Το top model Karlie Kloss που μόλις έκοψε τα μαλλιά της δικαιώνει την επιλογή της με αυτό το υπέροχο και σχεδόν ατημέλητο χτένισμα.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/5.jpg

Η Marion Cotillard έχει αυτή την έμφυτη γοητεία που δεν χρειάζεται και πολλά! Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κότσο, τόνισε τα χείλη της με shiny κραγιόν σε απαλό ροζ και ενίσχυσε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της με σκιά. Η Emily Blunt έκανε τα μαλλιά της faux bob και μας έδειξε πώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά ένα απλό τσιμπιδάκι. Τέλος, η Taylor Swift χρησιμοποίησε μπλε σκιές για τα μάτια που μας έκαναν να αναθεωρήσουμε για το συγκεκριμένο χρώμα!

Read More

And More