Το ανάποδο cat eye της Zendaya είναι το επόμενο huge trend

Η Zendaya σε κάθε της δημόσια εμφάνιση καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Επιλέγει να υιοθετεί τα πιο ανατρεπτικά beauty looks με αποτέλεσμα να γίνεται θέμα συζήτησης ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια. Και σε αυτή ακριβώς θα σταθώ σήμερα αφού το eye make up look που δημιούργησε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Dune” είναι απλά συγκλονιστικό. Είναι η επόμενη μεγάλη τάση και πρέπει να το δεις και να το αντιγράψεις asap. 

Υπεύθυνος είναι και πάλι ο προσωπικός της make up artist, Raoul Alejandre που σχημάτισε το απόλυτο ανάποδο cat eye χρησιμοποιώντας ένα μοβ μολύβι ματιών και μια ασημί σκιά. Τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο look; Ο Raoul έκανε περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο ξεκινώντας από το μέσο περίπου και καταλήγοντας στην εσωτερική γωνία του ματιού με φορά προς τα κάτω. Για να προσθέσει λάμψη άπλωσε λαμπερή, ασημί σκιά δημιουργώντας μια τέλεια αντίθεση και παράλληλα το ωραιότερο βλέμμα που έχεις δει τελευταία. Ολοκλήρωσε το eye make up look με λιλά, shimmer σκιά στο τόξο κάτω από τα φρύδια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAOÚL (@raoulalejandre)

Το make up συνδυάστηκε με ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό hair look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoinette ✂️ (@hairbyantoinettenyc)

Κι αν το χτένισμα είναι περίτεχνο και δεν μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα το ανάποδο cat eye είναι πιο απλό απ’ ότι φαντάζεσαι. 

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More