Το καλοκαιρινό instagram beauty trend που σου φτιάχνει την διάθεση αν ο καιρός σου κάνει αυτό!

Είμαστε κάτι παραπάνω από αρχές καλοκαιριού και ο καιρός επιμένει να μας κάνει αυτό (σήμερα, τουλάχιστον). Όταν, όμως, ο καιρός επιμένει να μας κάνει αυτό, εκείνο που μπορείς να κάνεις εσύ για να ανατρέψεις το σκηνικό είναι να στραφείς στον κόσμο του instagram όπου όλα είναι καλύτερα.

Εκεί, λοιπόν, οι instagrammers είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την άφιξη (ή σχεδόν άφιξη) του καλοκαιριού που ζωγραφίζουν στα μάτια τους καρπούζια. Πιο συγκεκριμένα, το trend ξεκίνησε από την Ragnhild Skjeldnes, μια 23χρονη makeup artist από την Νορβηγία, η οποία είπε στο αμερικάνικο allure τα εξής: “Το καρπούζι είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Το καλοκαίρι μπορώ να κάτσω και να φάω ένα καρπούζι ολόκληρο, οπότε και η αδερφή μου μου έδωσε την εικόνα να κάνω ένα total μακιγιάζ βασισμένο σε αυτό!”.

Η ίδια έκανε ένα μακιγιάζ που στο πάνω μέρος, δηλαδή στο κινητό βλέφαρο είχε ροζ σκιά και τριγωνικό σχήμα και στην ρίζα του κάτω πράσινη.

Πάντως, αν θες να το αντιγράψεις, μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες της όπως τις έδωσε αναλυτικά: “Έβαλα ένα κομμάτι σελοτέιπ το οποίο κόλλησα με κλίση 45 μοιρών στο κινητό βλέφαρο και ένα ακόμη από την άλλη μεριά ώστε να δημιουργήσω αυτό το τριγωνικό σχήμα”. Το προϊόν που χρησιμοποίησε εδώ ήταν ένα υγρό κραγιόν (Colourpop Ultra Blotted Lip) και, όπως είπε, όταν χρησιμοποιείς υγρό κραγιόν στα μάτια πρέπει να χρησιμοποιείς πολύ λιγότερη ποσότητα από αυτή που νομίζεις. Επίσης, είπε πως αν δεν έχεις ένα υγρό κραγιόν αντίστοιχου χρώματος μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκιά. Για να κάνεις τα κουκούτσια με ένα μαύρο eyeliner σχηματίζεις “δάκρυα” και γεμίζεις και το εσωτερικό τους. Για το κάτω μέρος η ίδια χρησιμοποίησε την παλέτα NYX Brights Ultimate Shadow Palette ενώ, τέλος, έδωσε και το εξής tip: αν θες το καρπούζι σου να είναι juicy πρόσθεσε ένα touch gloss στο τελείωμά του.

Φυσικά, από εκεί και πέρα, ήταν θέμα χρόνου το instagram να γεμίσει με τέτοια μακιγιάζ και να πάρεις αρκετή έμπνευση κι εσύ…

Βεβαίως, το trend προχώρησε και στα χείλη…

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Read More

And More