Το νέο κραγιόν του οίκου Chanel συνδυάζει το τέλειο φινίρισμα με την περιποίηση

Κάθε νέο προϊόν μακιγιάζ του οίκου Chanel είναι ένα ακόμη μικρό αριστούργημα και ταυτόχρονα εκείνο που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στο νεσεσέρ της. 

Αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία ακολουθεί και το καινούριο κραγιόν Rouge Allure L’ Extrait που συνδυάζει τη φυσική λάμψη με το τέλειο φινίρισμα και τη βαθιά περιποίηση των χειλιών.  

Το 2006 ο οίκος δημιούργησε το πρώτο Rouge Allure που άλλαξε όλα όσα γνώριζες για το κραγιόν. Σε μια θήκη που έμοιαζε με κόσμημα κρυβόταν μια ολόκληρη ιστορία και ταυτόχρονα το προϊόν που έχει συνδεθεί με τις δυναμικές γυναίκες άφησαν το στίγμα τους. Αυτές ήταν άλλωστε η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του νέου Rouge Allure d’ Extrait.

Οι γυναίκες-σύμβολα της δεκαετίας του ’20 που πάλεψαν για τα δικαιώματα τους και άνοιξαν το δρόμο για την ισότητα. Κάτι περισσότερο από ένα απλό κραγιόν προσφέρει εκτός από χρώμα, λάμψη και φροντίδα χαρίζοντας στο make up look την τελευταία πινελιά.

 

Το Rouge Allure L’ Extrait περιλαμβάνει 20 φωτεινές και «γεμάτες» αποχρώσεις. Από το απαλό μπεζ μέχρι το γοητευτικό κόκκινο και το βαθύ ροζ και με εμβληματικές ονομασίες ώστε να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει και σε εκφράζει.

Χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από ανακλαστές φωτός χαρίζει σατινέ φινίρισμα που αναδεικνύει τα χείλη με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Παράλληλα περιέχει ένα σύμπλεγμα που συνδυάζει έλαια από λουλούδια και φυτικό κερί που θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν για ώρες. Αμέσως μετά την εφαρμογή το κραγιόν γίνεται ένα με τα χείλη προσφέροντας μια ανάλαφρη, μοναδική αίσθηση.

 

 

 

 

Read More

And More