Unicorn make up trend! Δες τον τέλειο τρόπο να απλώνεις το eyeliner σαν γνήσιος… μονόκερος!

Εδώ και κάμποσο καιρό οι μονόκαιροι έχουν μονοπωλήσει τον κόσμο της ομορφιάς. Έτσι, τους τελευταίους μήνες έχουμε δει από unicorn highlighters που ντύνουν τα ζυγωματικά σου με τα χρώματα του ουράνιου τόξου μέχρι unicorn πινέλα. Αλλά χάρη στα social media και στις beauty addicts το trend πήγε βηηηηηηηηηματα παραπέρα.

Λοιπόν, λοιπόν! Να σου συστήσω το unicorn eyeliner trend που ειδικά αν είσαι εκεί γύρω στα 16 θα λατρέψεις (εντάξει, και στα περίπου 36 θα λατρέψεις- μιλώντας για τον εαυτό μου!)…

Κάπως έτσι, λοιπόν, το instagram έχει γεμίσει με photos με eyeliner που θυμίζει μονόκερο! Κάπου εδώ μπορώ να υποψιαστώ τον ενθουσιασμό σου. Όμως, σου έχω ένα πολύ καλύτερο part! Ξέρουμε πώς να κάνεις αυτό το unicorn eyeliner. Απλώς πατάς play στο βίντεο παρακάτω και αντιγράφεις!

Αυτό που κάνεις είναι να σχηματίσεις στην άκρη του ματιού σου μια γραμμή που να μην είναι ευθεία από λευκό eyeliner κι έπειτα με δυο- τρία παστέλ χρώματα να κάνεις τα απαραίτητα ζικ- ζακ με τρόπο ώστε τα χρώματα να μπλέκονται μεταξύ τους.

Read More

And More