Χρωματιστό eyeliner: Ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσεις ένταση στο βλέμμα

Το καλοκαίρι αποφεύγεις να εφαρμόζεις προϊόντα μακιγιάζ στα μάτια εκτός από μια στρώση μάσκαρα. Και πίστεψε με, σε καταλαβαίνω. Θέλεις όμως παράλληλα να χαρίσεις έξτρα ένταση, ειδικά στις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις, τώρα που έχεις αποκτήσει τέλειο μαύρισμα.

Και σε αυτό το σημείο έρχονται οι make up artists και τα it girls με μια απίθανη πρόταση: Το χρωματιστό eyeliner. Ζωηρό πορτοκαλί, γοητευτικό μπλε και γαλάζιο, πολυτελές πράσινο αλλά και ροζ που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. 

Κι αν ψάχνεις την κατάλληλη έμπνευση στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα, σοφιστικέ, cool και stylish looks. 

Instagram: @frankiebon.scotney

Sephora Collection Intense Ink Waterproof Liquid Eyeliner, Satin Dusty Rose 

Barbiecore: Δεν είναι απλά μία τάση ακόμη. Έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με το ροζ χρώμα να είναι το πλέον βασικό όσον αφορά στο μακιγιάζ. Εκτός από κλασικό κραγιόν ή το blush τώρα επιβάλλεται να αποκτήσεις και το αντίστοιχο eyeliner που ταιριάζει τόσο στα καστανά όσο και τα μπλε ή πράσινα μάτια.  

Instagram: @allanface

Rimmel Wonder’Proof Liner Precious Emerald

Πράσινο και glam σαν πολύτιμος λίθος: Η απόχρωση που έχει το σμαράγδι είναι η ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορείς να σχηματίσεις μια πολύ λεπτή γραμμή στο κινητό βλέφαρο ή να το συνδυάσεις με μαύρο eyeliner σε ένα look τέλειο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. Η Joey King σου δείχνει τον τρόπο. 

Instagram: @gracecribb

 

Diorshow On Stage Liner Waterproof Felt Tip Liquid Eyeliner – 24h Intense Color Wear, Indigo

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε: Από το γαλάζιο του ουρανού μέχρι το χρώμα που αποκτά η θάλασσα το απόγευμα. Γοητευτικό, σοφιστικέ, μοντέρνο αλλά και κλασικό, το μπλε είναι απλά τέλειο. Το συνδυάζεις με ροζ σε χείλη και ζυγωματικά, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Instagram: @chloelecareaux

Max Factor Long Wear Eyeliner Excess, 02 Aqua

Τιρκουάζ: Exotic, sexy και έντονο.  Κι αν θέλεις έναν ακόμη πιο εξεζητημένο τρόπο, κάνεις περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. Αναδεικνύει το sun-kissed εφέ στο δέρμα με τον ωραιότερο τρόπο ενώ δημιουργεί απίθανη αντίθεση με το bronzer. 

 

 

Instagram: @haileybieber

Make Up Forever Aqua Resist Smoky Shadow Multi Use Eye Color Stick, Solar 

Το κίτρινο-χρυσό περίγραμμα της Hailey Bieber έγινε viral. Δίκαια, μιας και θυμίζει τη λάμψη του ήλιου και πρόκειται για την απόχρωση που κολακεύει όσο καμία άλλη τα καστανά μάτια. Δεν θα χρειαστούν άλλες πινελιές χρώματος στο πρόσωπο παρά μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και τα χείλη. 

Extra Tips 

  • Καλό είναι να χρησιμοποιείς έναν μεγεθυντικό καθρέφτη όταν κάνεις περίγραμμα. Είναι ο μόνος τρόπος να προσέξεις όλες τις λεπτομέρειες. 
  • Αν είσαι αρχάρια χρησιμοποίησε πρώτα ένα μολύβι για να σχηματίσεις τη γραμμή που θέλεις και στη συνέχεια το eyeliner. Τυχόν λάθη διορθώνονται ευκολότερα στο μολύβι σε αντίθεση με το eyeliner που πρέπει να το αφαιρέσεις με προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών.
  • Αν αγαπάς το winged liner ή το flick σχημάτισε πρώτα τη γραμμή στην εξωτερική γωνία και στη συνέχεια στο κινητό βλέφαρο. 
  • Φρόντισε να είναι τα βλέφαρα σου σωστά ενυδατωμένα πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ και άπλωσε primer ώστε να παραμείνει το eyeliner look στη θέση του και με την ίδια ένταση για ώρες. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία είναι υψηλή. 
  • Χαμηλώνεις το βλέμμα όταν σχηματίζεις το περίγραμμα αν θέλεις να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια.

Read More

And More