Χρωματιστό μολύβι ματιών: Tips για να φωτίσεις το βλέμμα και 5 προϊόντα για να πετύχεις την τάση

To μολύβι ματιών έμεινε για αρκετές σεζόν στην άκρη και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο δυναμικά χάρη στα it girls και τις TikTokers που το λάτρεψαν όπως και καθετί που έρχεται απευθείας από τα 90’s. Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για το κλασικό μαύρο ή το σοφιστικέ καφέ κάνεις λάθος. Το περίγραμμα είναι χρυσό, κίτρινο, μπλε του κοβαλτίου, ροζ και κοραλλί. Ότι πιο έντονο, εξεζητημένο και λαμπερό δηλαδή που αναβαθμίζει το eye make up look μέσα σε λίγα λεπτά. 

Winged liner, underliner αλλά και πολύ λεπτές και διακριτικές γραμμές στο κινητό βλέφαρο είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις των make up artists κι εσύ μπορείς να ακολουθήσεις την αγαπημένη σου ακόμη κι αν δεν έχεις το ταλέντο τους. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να αποκτήσεις το κατάλληλο μολύβι και να κρατήσεις το χέρι σου σταθερό. 

Instagram: @haileybieber

Χρυσό: Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο Y2K girl και ως οφείλει ακολουθεί τις 90’s τάσεις πιστά. Μετά το περίγραμμα με παστέλ ροζ χρώμα συνεχίζει με την πιο λεπτή γραμμή με χρυσό μολύβι που συνδυάζει με μια στρώση μάσκαρα και το εμβληματικό πλέον glazed donhut εφέ σε επιδερμίδα, ζυγωματικά και χείλη. 

 

Erre Due Silky Eye Pencil 92

Instagram: @pennyantuar

Κοραλλί: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού κι εκείνο που δημιουργεί απίθανη αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Ταιριάζει τέλεια στα καστανά μάτια και το συνδυάζεις με την ίδια ακριβώς απόχρωση blush σε κρεμώδη μορφή στα ζυγωματικά. Τον ίδιο τόνο απλώνεις και στα χείλη δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look που συνεχίζει να είναι trend και τη φετινή σεζόν.  

Instagram: @victoriabeckham

Ροζ: Το είδαμε στο fashion show της Victoria Beckham και πρόκειται για το χρώμα που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. Υπάρχει μία λεπτομέρεια όμως που θα λατρέψεις. Οι make up artists προτείνουν να κάνεις περίγραμμα με ροζ μολύβι στο κάτω βλέφαρο υιοθετώντας το underliner trend. 

Sephora Collection 12H Colorful Contour Eye Pencil, Soft Rose 

Instagram: @victoriabeckham

Κίτρινο και λαμπερό σαν τον ήλιο: Εξεζητημένο μεν αλλά όχι ακραίο. Το περίγραμμα είναι και πάλι στο κάτω βλέφαρο ενώ τονίζεται και η εσωτερική γωνία σε ένα μακιγιάζ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. 

NYX Professional Make Up Epic Wear Liner Sticks, 14 Cosmic Yellog

Instagram: @pennyantuar

Μπλε: Όλες οι αποχρώσεις του έχουν φέτος την τιμητική τους. Είναι το χρώμα που αναδεικνύει τα σκούρα μάτια με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

Max Factor Kohl Eye Pencil, Cobalt Blue 

Tips για να παραμείνει το μολύβι στη θέση του για ώρες 

  • Μην ξεχνάς το primer ματιών. Λειτουργεί ως βάση τόσο για το μολύβι όσο και για τις σκιές. 
  • Επιλέγεις κρέμα ματιών που κρατά μεν την περιοχή ενυδατωμένη χωρίς όμως να δημιουργεί λιπαρότητα. 
  • Μικρή ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο είναι το μικρό μυστικό των experts. 

Read More

And More