Χρωματιστό μολύβι: Ο μοναδικός τρόπος να κλείσεις το μάτι στις μουντές μέρες

Ο χειμώνας θέλει cat eye look, σκούρες ή γήινες αποχρώσεις σκιάς και γερές δόσεις μάσκαρα όσο αφορά στο μακιγιάζ. Αυτοί θεωρείς πως είναι οι κλασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς. Κάπου εδώ λοιπόν πρέπει να πάρεις βαθιά ανάσα και να προετοιμαστείς για μια ανατροπή που θα χαρίσει στο βλέμμα σου ένταση και μια νότα αισιοδοξίας. Την έχεις μεγάλη ανάγκη και αυτός είναι ο λόγος που θα ξεχάσεις για λίγο τα δραματικά eye make up looks και θα παίξεις με τα μολύβια σου και μάλιστα τα χρωματιστά.

Είμαι σίγουρη πως κάπου υπάρχει ένα νεσεσέρ γεμάτο μπλε, πράσινα, μοβ και μπροντό μολύβια ματιών. Ίσως πάνω σε μια κρίση καταναλωτισμού, ειδικά μετά το πρώτο lockdown απόκτησες μια κίτρινη ή πράσινη απόχρωση που δεν φόρεσες ποτέ. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να τα αξιοποιήσεις αφού ο φετινός χειμώνας θέλει χρώμα στα μάτια. Κι αν δεν τα καταφέρνεις με τις σκιές και το σωστό blending ένα περίγραμμα μπορείς να το σχεδιάσεις, είμαι σίγουρη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσεις σταθερό το χέρι σου και να δεις τα looks που δημιούργησαν οι make up artists και υιοθέτησαν τα it girls και οι celebrities. 

Γιατί αν όχι τώρα, πότε άλλοτε; 

Lucy Boynton: Το απόλυτο beauty icon, το κορίτσι που τολμά και αποδεικνύει πως η ζωή χωρίς εξεζητημένο μακιγιάζ είναι βαρετή. Έχει υιοθετήσει μερικά από τα ωραιότερα looks των τελευταίων χρόνων, κάποια από τα οποία είναι μικρά έργα τέχνης. Η προσωπική της make up artist Jo Baker βρίσκεται πάντα στο πλάι της και το συγκεκριμένο graphic eye liner με μολύβι σε κόκκινο χρώμα είναι απλά συγκλονιστικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker)

Camila Cabello: O Patrick Ta δημιουργεί ένταση στις γωνίες του ματιού. Double eye liner σε κίτρινη απόχρωση στην εξωτερική και inner accent εφέ χάρισαν στην Cabello μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της χρονιάς που φεύγει. Ο make up artists το συνδύασε με το κλασικό μαύρο eyeliner δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Royal Blue: Ένα από τα πιο γοητευτικά χρώματα που αναδεικνύει τα καστανά μάτια με υπέροχο τρόπο. Το κλασικό cat eye αποκτά ένταση ενώ με το ίδιο μολύβι σχεδιάζεται περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DANIELLE MARCAN (@daniellemarcan)

Εναλλακτικά, με το ίδιο μπλε royal μολύβι μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο graphic liner χωρίς περιορισμούς και κανόνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Τιρκουάζ: Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού είναι υπέροχη ιδέα για το χειμώνα. Graphic και πάλι ώστε να τονίσει μεν το βλέμμα αλλά να μην το βαρύνει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARLEY 💦 (@marleymarlllll)

Η Katie Jane Hughes συνδυάζει το ροζ μολύβι ματιών με κόκκινο κραγιόν και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Δεν έχεις παρά να τολμήσεις το συνδυασμό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Artistic: Το κόκκινο eyeliner είναι huge trend και μπορείς να δημιουργήσεις ένα artistic εφέ αυτοσχεδιάζοντας. Με μια cherry red απόχρωση κάνεις το κλασικό περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο και συνεχίζεις με μια μικρή πινελιά στο κάτω και μία ακόμη στην εξωτερική γωνία του πάνω.  

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη miranda richards (@mirandasmanyfaces)

Πορτοκαλί: Ζωηρό και σοφιστικέ μαζί είναι ότι ωραιότερο αν έχεις σκούρα επιδερμίδα. Αν τολμάς μπορείς να επιλέξεις μια φλούο απόχρωση. Σε αυτή την περίπτωση αφήνεις το υπόλοιπο πρόσωπο nude. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Kristina (@jennakristina)

Καλλιτεχνία: Θα χρειαστείς ένα μπλε και ένα λευκό μολύβι για να σχηματίσεις αυτό το απίθανο σχέδιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Виктор Кислый (@viktorkyslyi)

Τα μολύβια στο χέρι λοιπόν. 

Read More

And More