Υπάρχει μια εταιρία που σου λέει ποια χρώματα ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου! Μάθε λεπτομέρειες εδώ!

Οι συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν στο TLIFE σε σχέση με την ομορφιά είναι κάπως έτσι: “Έχω καστανά μάτια. Ποιες σκιές μου ταιριάζουν;”. Ή κάπως έτσι: “Η επιδερμίδα μου είναι ανοιχτόχρωμη. Μου πάνε τα φλούο κραγιόν”. Η σχέση χρώματος επιδερμίδας και προϊόντων μακιγιάζ μας απασχολεί πολύ! Και υπάρχει μια εταιρία η οποία βασίζεται στο κατοχυρωμένο σύστημα χρωματολογίας. Πρόκειται για την Beauty is Life για την οποία σου έχουμε μιλήσει ξανά εδώ.

Η λογική της βασίζεται στο σύστημα των 9 χρωματικών τόνων που δημιούργησε η Beatrix Isabel Lied, creative director της Beauty is Life. Το σύστημα των 9 χρωματικών τύπων, λοιπόν, καθώς και η διαφοροποίηση των 9 χρωματικών ομάδων εγγυάται ότι ο κάθε πελάτης θα βρει τα σωστά χρώματα που ταιριάζουν στις προδιαγραφές του. Το νόημα των 9 χρωματικών ομάδων είναι ότι τα προϊόντα παρουσιάζονται σε 9 ενότητες:
Απαλό – ζεστό, ζεστό – ψυχρό, ψυχρό
Μεσαίο – ζεστό, ζεστό – ψυχρό, ψυχρό
Σκούρο (έντονο) – ζεστό, ζεστό – ψυχρό, ψυχρό

Το παρακάτω σχεδιάγραμμα σε βοηθάει να καταλάβεις σε ποια κατηγορία ανήκεις!


Με βάση αυτή την κατηγοριοποίηση κάθε προϊόν αναγράφει δίπλα στην περιγραφή του χρώματος και τα εξής σύμβολα:
w για ζεστά
w-c για ζεστά – ψυχρά
c για ψυχρά

Αφού έμαθες, λοιπόν, σε ποια κατηγορία ανήκεις, μπορείς εδώ να βρεις τα δικά σου αγαπημένα Beauty is Life προϊόντα!

Και κάτι ακόμα: στις 6 Απριλίου η Ράνια Μπουντούρη, creative director της Make Me Up που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Beauty is Life και αγαπημένη beauty καθηγήτρια του Beauty Schoolοργανώνει σεμινάρια χρωματολογίας. Για να δηλώσεις συμμετοχή και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες επικοινώνησε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2310 226216 και 210 3622626.

Read More

And More