6 πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για κοντά, μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά!

Θα σου βάλω ένα task: έστω ότι φεύγεις διήμερο με τον αγαπημένο σου. Τον οποίο μάλιστα γνωρίζεις ελάχιστα, οπότε αυτό το διήμερο θα είναι ένα μικρό crash test για την υπόλοιπη πορεία της σχέσης σας. Κανόνας: κανένας άντρας δεν θα έχει την υπομονή να σε περιμένει με τις ώρες ώσπου να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα! Και κάπως έτσι προέκυψε αυτό το άρθρο! Για να είσαι ετοιμοπόλεμη για τα επόμενα weekend χωρίς όμως να θυσιάσεις την εμφάνισή σου στον βωμό του έρωτα. Γιατί τα παρακάτω χτενίσματα είναι τόσο εύκολα και γρήγορα που δεν χρειάζονται καν πιστολάκι! Απλώς, διάλεξε το μήκος των μαλλιών σου και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας!

Κοντά μαλλιά

Τοpixie cut ήταν το πιο πολυσυζητημένο κούρεμα της χρονιάς που πέρασε οπότε πλέον οι γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά είναι πολλές! Αν κι εσύ είσαι μια από αυτές, τα πιο fashionable κορίτσια της showbiz σου δίνουν έμπνευση! Η Eva Rachelwood έκανε μια πιο rock εκδοχή με κερί για styling ανασηκώνοντας τα μαλλιά της. Η Emma Watson στην πρεμιέρα του Harry Poter επέλεξε μια αυστηρή χωρίστρα στο πλάι με gel για wet look. Όποια επιλογή κι αν ακολουθήσεις δεν θα χρειαστείς ούτε καν πιστολάκι! Σε μερικά λεπτά είσαι πανέτοιμη να (τον) εντυπωσιάσεις!

Μεσαίου μήκους


Μπορεί το half up της Brooklyn Decker να είναι παραπάνω από όσο πρέπει χαλαρό για ένα red carpet event (έκανε το λάθος να εμφανιστεί με αυτό στα ESPY Awards), ωστόσο είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις βραδινές χαλαρές σου εξόδους. Όσο πιο messy τόσο καλύτερα! Αν ζητάς κάτι πιο glamorous επένδυσε σε μια πλάγια κοτσίδα και κάλυψε το κοκαλάκι με τα ίδια σου τα μαλλιά κατά τον γνωστό τρόπο. Ξεχώρισε, δηλαδή, μια τούφα και περίστρεψέ την γύρω από την βάση της κοτσίδας στερεώνοντας με τσιμπιδάκια.

Μακριά μαλλιά

Ζητάς κάτι sleek ή πιο messy; Κρίνε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Αν έχεις ίσια λαμπερά μαλλιά ένα ponytail με gel όπως αυτό της Kim Kardashian είναι τέλεια επιλογή. Προσοχή, όμως: πρέπει να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε μια χτένα με λεπτά δόντια για να έχεις ένα σωστό στρώσιμο στην κορυφή του κεφαλιού. Εννοείται, ένα gel για wet look θα σε βοηθήσει πολύ. Αν πάλι τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά, το ακατάστατο σινιόν της Sarah Jessica Parker θα σου δώσει ένα κομψό αποτέλεσμα. Πιάσε μια χαμηλή κοτσίδα, κρέπαρε την ουρά και περίστρεψε την γύρω από την βάση. Στερέωσε με τσιμπιδάκια και ψέκασε με λακ για να κάνεις το χτένισμά σου να κρατήσει.Αν πάλι επιζητάς ένα πιο ψηλό knot κάνε κλικ εδώ και δες το βίντεο με τον Νικόλα Βιλλιώτη!

Read More

And More