8 εντυπωσιακοί τρόποι να πιάσεις τα μαλλιά σου αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα

Είμαστε τεράστιοι οπαδοί του μινιμαλισμού και του effortless στιλ. Τα χτενίσματα που δείχνουν messy, τα ντυσίματα που μοιάζουν σαν να μην προσπάθησες ιδιαίτερα είναι όλα αγαπημένα μας στοιχεία. Ωστόσο, μετά από όλους αυτούς τους μήνες που έχουμε περάσει σπίτι μας έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για λίγο glam ή έστω να κάνουμε κάτι διαφορετικό με την εμφάνισή μας!

Και θα το κάνουμε ξεκινώντας από τα μαλλιά μας! Περάσαμε πολλές ώρες χαζεύοντας χτενίσματα στο instagram και συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας για να εμπνευστείς, να αντιγράψεις ή απλώς να δεις κάτι διαφορετικό από όλα όσα έχεις συνηθίσει!

@whiterosecollective 

Ένα χαμηλό πιάσιμο στην πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή του και με twisted διάθεση. Για να το πετύχεις, το πιο βασικό βήμα είναι να ψεκάσεις τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo και για να γίνουν πιο εύπλαστες αλλά και για να αποκτήσουν όγκο κι έπειτα να τα τραβήξεις με τα δάχτυλά σου χαλαρά προς τα πίσω και να στριφογυρίσεις περιμετρικά της βάσης. 

@whiterosecollective

Εδώ η τεχνική είναι λίγο- πολύ ίδια και αυτό που αλλάζει στην πραγματικότητα είναι το ύψος του bun αλλά και αυτή η μικρή λεπτομέρεια που πρέπει να υιοθετήσεις. Ποια είναι αυτή; Άφησε την άκρη του πιασίματος ελεύθερη. 

@laini_reeves 

Το twisted χαμηλό πιάσιμο δίνει αμέσως πόντους στιλ! Μια βασική προϋπόθεση για να το πετύχεις είναι να έχεις μαλλιά πλούσια και με αρκετό όγκο ώστε να μην χαθεί το twist. 

@lacyredway

Τόσο κοντά στο ponytail και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικό! Για να πετύχει αυτό το πιάσιμο αφού κάνεις την σφιχτή κοτσίδα ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού στριφογύρισε μια παχιά τούφα περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και με τσιμπιδάκια καν’ την να εφάπτεται στο κεφάλι σου. 

@maneaddicts 

Τα δύο buns δεν χρειάζεται να γίνονται πάντα δίπλα- δίπλα (τα λεγόμενα space buns) αλλά και πολλές φορές το ένα κάτω από το άλλο όπως εδώ. 

@beyondtheponytail 

Η πλεξίδα- ψαροκόκαλο είναι μια πολύ ωραία επιλογή και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακή. Το μόνο που χρειάζεται είναι εξάσκηση και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες!

To bubble ponytail που βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το θέμα. Εδώ το βλέπουμε στην πιο απλή και εύκολη να αντιγράψεις εκδοχή του, αρκεί να έχεις λεπτά λαστιχάκια!

@viola_pyak 

Και αν επιμένεις σε μια πιο απλή επιλογή, αυτό το sleek, χαμηλό ponytail είναι τέλεια επιλογή και all time classic!

Read More

And More