Beyonce: Οι πλεξούδες της είναι μία από τις πιο cool beauty προτάσεις και παράλληλα συμβολικές

Η Beyonce ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο country album της καριέρας της. Παράλληλα λάνσαρε σειρά περιποίησης μαλλιών ενώ έγινε πιο δραστήρια από ποτέ στα social media. Στο τελευταίο της post που έγινε viral είναι γυμνή (!) καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μία κορδέλα που τη φορά διαγώνια και θυμίζει την αντίστοιχη των καλλιστείων. Θυμίζει έντονα το άγαλμα της Ελευθερίας με ένα αναμμένο πούρο στο δεξί της χέρι και την χαρακτηριστική κίνηση της Lady Liberty στο αριστερό. 

Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο προετοίμασε τους θαυμαστές και followers για το album της Cowboy Carter αλλά και την προπαραγγελία του σε μορφή βινυλίου. Η λεπτομέρεια όμως στο beauty look που κάνει θραύση εδώ και μερικές ώρες είναι οι πλεξούδες στα μαλλιά της, το μήκος των οποίων φτάνει κάτω από τα γόνατα και είναι στολισμένες στις άκρες τους με φτερά περιστεριών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

To look της είναι συμβολικό μιας και οι χάντρες στις πλεξούδες έχουν τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας ακριβώς όπως και η κορδέλα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό look των Αφροαμερικανών. Οι διακοσμητικές χάντρες υπάρχουν εδώ και αιώνες και αποτελούν ένα σημαντικό δείγμα της αμερικανικής πολιτιστικής ιστορίας. Αρκετοί celebrities στο παρελθόν το καθιέρωσαν μεταξύ των οποίων ο Stevie Wonder αλλά και οι αδερφές Serena και Venus Williams. 

Για άλλη μια φορά η Beyonce κατάφερε με το εξώφυλλο του album της να περάσει ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού ενώ παράλληλα να τιμήσει την καταγωγή της. 

Read More

And More