Braided ponytail: Το χτένισμα που θα λατρέψεις αν έχεις ατίθασα μαλλιά

Ατίθασα μαλλιά: Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο κεφάλαιο και πίστεψε αν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία σε καταλαβαίνω. Κάθε φορά που η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι αυξημένη φριζάρουν ενώ λίγες ώρες μετά το styling μπούκλες και ίσιωμα αποτελούν παρελθόν. Ακολουθείς μεν όλες τις συμβουλές των hair experts, κρατάς τα μαλλιά σου πλούσια ενυδατωμένα και αποφεύγεις τη συχνή χρήση της αγαπημένης σου συσκευής θερμότητας. Το πιθανότερο είναι όταν πλέον δεν μπορείς να τα τιθασεύσεις να καταφεύγεις στην πιο εύκολη και safe λύση που είναι ο σφιχτός κότσος. 

Είναι όμως κι εκείνες οι φορές που θέλεις ένα stylish χτένισμα που ναι μεν θα κρατήσει τα μαλλιά σου στη θέση τους αλλά ταυτόχρονα θα είναι cool και κομψό μαζί. Ακόμη καλύτερα αν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Για άλλη μια φορά οι celebrities και τα it girls δίνουν τη λύση που ονομάζεται braided ponytail και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις την αλογοουρά-πλεξούδα και θα την καθιερώσεις. 

Εκτός από κομψό το συγκεκριμένο χτένισμα είναι και πρακτικό μιας και μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου και σε ελάχιστο χρόνο. Κι αν θέλεις ένα twist που θα του χαρίζει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όψη αρκεί να χρησιμοποιήσεις κορδέλες και φιόγκους που θα το αναβαθμίσουν. Δες στη συνέχεια τις ωραιότερες προτάσεις και πλέξε την αλογοουρά σου. 

Splash

Η Dua Lipa και πιο συγκεκριμένα ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton μάζεψε τα μαλλιά της σε μια ψηλή και sleek αλογοουρά την οποία στη συνέχεια χώρισε σε δύο τμήματα και τα έπλεξε. Τόσο απλά. 

Splash

Η Zendaya είμαι μία από τις stars με πολύ σγουρά μαλλιά και συχνά, στις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει να τα μαζεύει. Μια χαμηλή αλογοουρά που καταλήγει σε πλεξούδα είναι ένα από τα ωραιότερα looks που έχει υιοθετήσει. Η λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξεις είναι το σημείο που στερεώνεται η αλογοουρά με μια τούφα από τα μαλλιά της. 

Instagram: @

Minimal και τέλειο χτένισμα για το πρωί και το γραφείο. Θα χρειαστείς δύο μόνο λαστιχάκια και μερικά μόνο λεπτά από το χρόνο σου. 

Instagram: @marissa.marino

Η Selena Gomez είναι μία ακόμη star που αγαπάει πολύ τα updos. Και εδώ η προσωπική της hairstylist Marissa Marino μάζεψε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά την οποία έπλεξε. 

Instagram: @filippzorz

Ένας φιόγκος στην άκρη της πλεξούδας κάνει τη διαφορά. 

Instagram: @bellahadid

Η Bella Hadid έγινε viral με τις δύο πολύ μακριές της πλεξούδες που μπορείς να αντιγράψεις άμεσα ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά. 

Instagram: @laurenladnier

Μια λεπτή κορδέλα στο αγαπημένο σου χρώμα ή matchy με το outfit μπορεί να δείχνει μια διακριτική πινελιά αλλά είναι τόσο χαριτωμένη που θα κάνει τη διαφορά. 

Read More

And More