Butterfly: Είναι το κούρεμα που κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο μακριά

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον κομμωτή για να κόψεις τα μαλλιά σου είσαι επιφυλακτική. Ειδικά αν έχεις αδυναμία στο μήκος και την κίνηση. Τονίζεις αρκετές πως θέλεις απλά να κόψεις τις άκρες ώστε να δυναμώσουν και το πιθανότερο είναι να κοιτάς επίμονα το ψαλίδι που κρατάει στα χέρια του και τις κινήσεις που κάνει ώστε να τον προλάβεις αν χρειαστεί. 

Επειδή όμως είναι μια διαδικασία που πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε 3-4 μήνες ώστε να κρατάς την τρίχα υγιή και να βοηθάς στην σωστή ανάπτυξη των μαλλιών, σου ζητώ να είσαι ψύχραιμη. Παράλληλα όμως σου έχω και καταπληκτικά νέα. Πρόκειται για ένα κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο μακριά και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. Ονομάζεται butterfly, το υιοθετούν αρκετές celebrities και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να το ζητήσεις από τον hairstylist στο επόμενο ραντεβού σου. 

H ψευδαίσθηση του μήκους δημιουργείται αρχικά με τις ασυμμετρίες που πρέπει να δημιουργήσει ο κομμωτής και στη συνέχεια με το styling όπου τα μαλλιά χτενίζονται με φορά προς τα έξω και κατά τμήματα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melvin Peters (@melvinsirus89)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savina Buendia (@savinabuendiahair)

Το μυστικό κρύβεται στο σημείο που ακουμπά στο πρόσωπο αφού εκεί ακριβώς βρίσκονται τα περισσότερα layers που πρέπει να κόψει ο κομμωτής. 

Read More

And More