Cara Delevingne: Με το απόλυτο, αυστηρό και ωραιότερο bob ever που θα σε αφήσει άφωνη

Η Cara Delevingne είναι ιδιαίτερα τολμηρή όσο αφορά στα beauty looks που υιοθετεί και κυρίως με τα μαλλιά. Την έχουμε δει με buzzy cut, παστέλ αποχρώσεις, το εμβληματικό California blonde, με φυσικό καστανό αλλά και έντονο κόκκινο. Το τελευταίο της όμως κούρεμα θα σε αφήσει άφωνη και είμαι σίγουρη πως θα σε κάνει να κλείσεις αμέσως ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. To super model είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Karl Lagerfeld. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ήταν ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του designer. Στην φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συνεργασία η Cara έχει ένα απίθανο, αυστηρό, sleek και με χωρίστρα στη μέση bob που θα σε αφήσει άφωνη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)

Είναι το ωραιότερο look που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο κούρεμα παραμένει τεράστια τάση και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Πιθανότατα πρόκειται για περούκα γεγονός που θα αποκαλυφθεί σύντομα αρκεί να περιμένεις το επόμενο post η φωτογράφηση. Από εμένα είναι ναι και σου προτείνω να το σκεφτείς πλέον πολύ σοβαρά. 

Read More

And More