Claw clip: Τα ωραιότερα και πιο πρακτικά χτενίσματα με το iconic αξεσουάρ

Claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών που έμεινε στην άκρη για χρόνια. Και μία εμφάνιση της Bella Hadid με πιασμένα μαλλιά σε ένα ανέμελο uodo και στερεωμένα με το εμβληματικό claw clip ήταν αρκετή για να το επαναφέρει στο προσκήνιο. Έκτοτε, it girls, influencers και celebrities το έχουν λατρέψει. 

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι το πιο πρακτικό όλων. Μια κίνηση χρειάζεται μόνο για να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά ή χαμηλά αναβαθμίζοντας το beauty look σου μοναδικά. Έχουμε δει όλα τα hairstyles που είναι απλά τέλεια. Από αλογοουρά και half up μέχρι messy bun και σινιόν. Το πιθανότερο είναι αν έχεις ήδη μια μικρή συλλογή και τώρα, λίγο πριν τις διακοπές σου ψάχνεις έμπνευση. Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου claw clip hair looks και υιοθέτησε εκείνο που αγάπησες με την πρώτη ματιά.  

Instagram: @vanityeditofficial

Ένα σινιόν στη μέση ακριβώς και δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. Κι αν σε ενοχλεί η φράντζα υπάρχει η πιο stylish λύση. Την στερεώνεις στα πλάγια με μερικά απλά τσιμπιδάκια. 

Instagram: @victoria_ralphhair

Ανέμελο half up: Δεν χρειάζεσαι καθρέφτη. Μαζεύεις τα μισά μαλλιά σου προς τα πίσω, τα στριφογυρίζεις και τα στερεώνεις με το αξεσουάρ αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες. 

Instagram: @vanityeditofficial

Wavy: Το καλοκαίρι οι συσκευές θερμότητας μένουν στην άκρη. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, απλώνεις μικρή ποσότητα αφρού και τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά. Στη συνέχεια κάνεις χωρίστρα στη μέση αφήνοντας ελεύθερες τις curtain bangs και πιάνοντας ανεπιτήδευτα σε ένα απλό half up. 

Instagram: @lauramvila

Σινιόν: Κι όμως μπορείς να δημιουργήσεις το πιο κομψό με το claw clip. Αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά που θα την “τυλίξεις” κάθετα σε τρία μέρη και θα την στερεώσεις με τη βοήθεια του αξεσουάρ.  

Flower claw clip: Αν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση επιλέγεις ένα σε σχήμα λουλουδιού. Πιάνεις τα μαλλιά σου χαμηλά σε ένα κλασικό bun που στολίζεις με το ωραιότερο, χαριτωμένο και στο αγαπημένο σου χρώμα clip.

Instagram: @vanityeditofficial

Bob: Ακόμη κι αν έχεις υιοθετήσει την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων ένα claw clip θα σε σώσει στις διακοπές. Δημιούργησε έξτρα όγκο στην κορυφή και στερέωσε στο half up.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Τα it girls το λατρεύουν και υιοθετούν τα ωραιότερα και πιο cool looks. Μπορεί να το χρησιμοποιούν στο low bun αλλά φροντίζουν να δημιουργούν το twist που κάνει τη διαφορά. Όπως για παράδειγμα με λεπτή πλεξούδα στα πλάγια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly CarrHair | Beauty | Lifestyle (@itshollylc)

 Κι αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά υπάρχει μία πρόταση που θα λατρέψεις. Πιάνεις δύο τούφες σε κάθε πλαϊνό. Τις πλέκεις και τις “δένεις” ακριβώς στο κέντρο. Κι επειδή θα λυθούν τις στερεώνεις με το ωραιότερο claw clip της συλλογής σου. 

 

Read More

And More