F/W 2023: Τα πιο εντυπωσιακά hair trends που είδαμε στα fashion shows της νέας σεζόν

Tα fashion shows της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024 πραγματοποιήθηκαν αρκετούς μήνες πριν και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα φρεσκάρισμα της μνήμης μιας και σιγά και σταθερά θα ξεκινήσεις να υιοθετείς τις τάσεις που είδαμε. Και μετά το μακιγιάζ που μπορείς να δεις εδώ ήρθε η στιγμή για τις τάσεις στα μαλλιά.  

Από το bob που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των hair trends μέχρι τα αξεσουάρ αλλά και τις κόκκινες αποχρώσεις που θα δεις παντού. Απλά κράτησε σημειώσεις, κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου και απόκτησε τα hair clips και φιόγκους γιατί θα τα χρειαστείς άμεσα. 

Photo by Slaven Vlasic Getty Images for Tory Burch

Ίσιο και σαν “γλυπτό” Bob: Θα μπορούσε να ονομάζεται και “The Hailey” μιας και το super model το υιοθέτησε, έγινε viral και τώρα θεωρείται η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Με μήκος που φτάνει στη βάση του αυχένα, ολόισιο και με τα πλαϊνά τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά πρόκειται για την versio του iconic κουρέματος που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες.  

Photo by Justin Shin/Getty Images

Red Red Hair: Η Emily Ratajkowski έβαψε τα μαλλιά της πριν το Σεπτέμβριο υιοθετώντας την κόκκινη απόχρωση που προτείνουν οι διασημότεροι haircolorists του κόσμου και πιο συγκεκριμένα το Cowboy Red. Αν πιστεύεις όμως ότι είναι η μοναδική που προτείνουν οι haiorscolorists, κάνεις λάθος. Από την χάλκινη μέχρι της Βουργουνδίας και από την Cowboy  μέχρι το Strawberry, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά κόκκινων χρωμάτων για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Photo by Victor VIRGILE Gamma/Rapho via Getty Images

Πλεξούδα: Κομψή, girlie, πρακτική, cool και stylish είναι το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να συνδυάσεις με όλα σου τα outfits, από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την πιο επίσημη βραδινή σου έξοδο. Το είδαμε στον οίκο Dior με πηγή έμπνευσης να είναι τα αρχαιοελληνικά αγάλματα. Δεν χρειάζεται να επισκεφτείς τον κομμωτή σου. Αρκεί να μαζέψεις τα μαλλιά σου χαμηλά και να τα πλέξεις. Κι αν θέλεις πάλι ένα twist που θα της χαρίσει glam πινελιά, χρησιμοποίησε μια πολύ λεπτή κορδέλα με μικροσκοπικές πέτρες ανάμεσα στις τούφες.  

Photo by Victor VIRGILE Gamma/Rapho via Getty Images

Sleek Low Bun:  Χαμηλός κότσος, ανεπιτήδευτος αλλά πιο κομψός από ποτέ που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob. Όσο πιο μικροσκοπικό και minimal τόσο το καλύτερο. Κι αν σου ξεφύγει μια τούφα, ακόμη καλύτερα. Αυτό ακριβώς άλλωστε έκαναν και οι hairstylists στα παρασκήνια του οίκου Dior. Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι απόλυτα sleek στην κορυφή και super λαμπερά. 

Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Βαθιά χωρίστρα στο πλάι: Ξεχνάς για μερικούς μήνες τη χωρίστρα στη μέση. Φέτος είναι βαθιά στην άκρη καλύπτοντας σχεδόν το μέτωπο. Και sleek θυμίζοντας μια μοντέρνα εκδοχή της αγαπημένης αφέλειας ή φράντζας.  

Photo by Victor VIRGILE Gamma/Rapho via Getty Images

Φιόγκος: Το πιο κομψό αξεσουάρ όλων είναι και πάλι εδώ. Και επίσημα ο μαύρος φιόγκος είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν κι εκείνος που θα αναβαθμίσει ακόμη και την πιο απλή χαμηλή σου αλογοουρά.  Sydney Sweeney, Priyanka Chopra, Karlie Kloss και Camila Morrone τον φόρεσαν στο Met Gala και αυτό σημαίνει ότι έχεις το πράσινο φως για να τον χρησιμοποιήσεις στην επόμενη επίσημη έξοδο ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

Photo by Victor VIRGILE Gamma/Rapho via Getty Images

Slicked Back: Γενναίες δόσεις gel και μια λεπτή χτένα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το πιο cool trend. Ιδανικά χωρίς χωρίστρα αλλά με φορά προς τα πίσω, είναι το hairstyle που είδαμε στα fashion shows των  Saint Laurent, Tod’s και Brandon Maxwell συνδυασμένο με το iconic blazer. 

Photo by Stephane Cardinale Corbis/Corbis via Getty Images

Καρφίτσες: Ναι, το κλασικό κόσμημα της μητέρας ή ακόμη και της γιαγιάς σου τη φετινή σεζόν θα στολίσει τα μαλλιά σου και όχι το πέτο σου. Όσο πιο λαμπερές τόσο το καλύτερο. Στο half up ή συγκρατώντας τη φράντζα σου είναι ίσως το πιο εμπνευσμένο αξεσουάρ μαλλιών που έχουμε δει τελευταία. 

 

 

Read More

And More