Glossy hair: Είναι η τάση που θέλει τα μαλλιά υγιή και λαμπερά-Tips για να το αποκτήσεις

Και ξαφνικά τη φετινή σεζόν οι hairstylist προτείνουν μία τάση στην οποία προτεραιότητα έχει η λάμψη και κυρίως η υγεία των μαλλιών. Μόνο αν φροντίζεις και ενυδατώνεις σωστά την τρίχα μπορείς να την υιοθετήσεις. Κι αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη αναφέρομαι στο Glass ή Glossy hair look. Τα μαλλιά είναι λαμπερά σαν να έχεις απλώσεις ένα αόρατο φωτεινό πέπλο ή σαν γυαλί που αντικατοπτρίζεται στον ήλιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Μία από τις πρώτες celebrities που ακολούθησαν την συγκεκριμένη τάση ήταν η Kim Kardashian πριν αποφασίσει να υιοθετήσει το εντυπωσιακό icy blonde, τότε που ακόμη τα μαλλιά της ήταν σκούρα καστανά με εκτυφλωτική γυαλάδα. Υπεύθυνος είναι ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton που αγαπάει πολύ τις διάσημες φίλες του και φροντίζει να τους χαρίζει πάντα τα τέλεια looks και παράλληλα να δείχνουν super λαμπερά και κυρίως υγιή. Αυτό είναι το βασικό του μέλημα όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις αλλά και τα video που μοιράζεται με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez είναι μία ακόμη star που εμπιστεύεται τον Appleton. Στην τελευταία της εμφάνιση τα μαλλιά της είχαν το συγκεκριμένο εφέ κι επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλεις να το αποκτήσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές των experts. 

Ο τύπος των μαλλιών 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι ώστε να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα. Εκείνα που θα βοηθήσουν την τρίχα αν είναι ξηρή για παράδειγμα να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη της λάμψη και υγιή όψη όπως είναι τα έλαια. Αν πάλι είναι λιπαρά ή λεπτά τα μαλλιά σου επιλέγεις ένα ανάλαφρο serum. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Wood (@cwoodhair)

Spray λάμψης 

Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσεις το συγκεκριμένο εφέ αρκεί τα μαλλιά σου να μην έχουν υποστεί πολλές χημικές επεξεργασίες και δεν έχεις καταστρέψει τις άκρες με τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας. Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για κανονικά, μη ταλαιπωρημένα μαλλιά. 

Όλα ξεκινούν από το τριχωτό 

Αν το περιποιείσαι σωστά όλα θα πάνε καλά. Αν κρατάς το τριχωτό ενυδατωμένο τα μαλλιά σου αναπτύσσονται σωστά με αποτέλεσμα να δείχνουν υγιή και με φυσική λάμψη. Παράλληλα αν θέλεις μια ακόμη πιο δραστική λύση μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμπούλες βιταμίνης Ε που θα απλώνεις με τα δάχτυλα στο τριχωτό, μία φορά την εβδομάδα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Wood (@cwoodhair)

Σωστό βούρτσισμα 

Που σημαίνει πως πρέπει να αποκτήσεις άμεσα τη σωστή βούρτσα που δεν ταλαιπωρεί ή σπάει την τρίχα. Μην ξεχνάς ότι αν εκείνη που χρησιμοποιείς έχει nylon τρίχες αφαιρεί κατά το βούρτσισμα τα φυσικά έλαια με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται θαμπά και άτονα. Αντίθετα, μια βούρτσα με φυσική τρίχα κατανέμει ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια σε όλη την επιφάνεια. 

Επενδύεις στο σίδερο ισιώματος 

Είναι καλύτερο να αποκτήσεις μια ακριβότερη συσκευή με επίστρωση τιτανίου που προστατεύει την τρίχα σου. Είναι το μοναδικό που όσο κοντά κι αν το πλησιάσεις στο τριχωτό της κεφαλής δεν το ταλαιπωρεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Wood (@cwoodhair)

Gloss θεραπεία

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επισκεφτείς τον κομμωτή σου αφού πρόκειται για μια θεραπεία που μόνο εκείνος μπορεί να εφαρμόσει. Είναι ο επαγγελματικός τρόπος να αποκτήσουν τα μαλλιά σου λάμψη ειδικά αν είναι βαμμένα και ταλαιπωρημένα. 

Read More

And More