Hydro Bob: Είναι η πιο cool εκδοχή του αγαπημένου κουρέματος

Έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob και γνωρίζεις ήδη ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ και να δημιουργήσεις τέλεια hairstyles ώστε να τα αναβαθμίσεις. Οι experts δημιουργούν τέλειες εκδοχές και οι celebrities τις υιοθετούν με αποτέλεσμα να γίνονται το απόλυτο inspo.

Και τώρα, στις αρχές της άνοιξης ένα νέο trend κάνει την εμφάνιση του και είναι η πιο cool version ιδανική για τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το “hydro bob” όπου θα μαλλιά έχουν soft wet και δροσερή όψη. Jennifer Lopez και Kaia Gerber το έχουν ήδη δοκιμάσει και ήταν απλά υπέροχες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Όσον αφορά στο κόψιμο είναι πιο μακρύ από το boy bob και πιο κοντό από το κλασικό french. Πρακτικό και ιδανικό για το καλοκαίρι και τις διακοπές είναι το κούρεμα και το χτένισμα που θα δεις παντού. Χάρη στην wet όψη, τα μαλλιά δείχνουν υγιή και ενυδατωμένα ενώ είναι ένα look κατάλληλο τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και τις βραδινές εξόδους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harold James (@harold_james)

Η Eiza Gonzalez με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και curly φράντζα γίνεται το inspo για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. Συνδυάζει το hydro bob με απόλυτα θηλυκό μακιγιάζ.
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο sexy hydro bob στο show του οίκου Schiaparelli με τη χωρίστρα στη μέση, τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά και δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Η Cailee Spaeny με ρετρό hydro bob. Η φράντζα της είναι κυματιστή και 20’s. Ένα hairstyle που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και αν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hannah kleit ¨̮ (@hannahkleit)

Summer Vibes: Ανεπιτήδευτο που δείχνει σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Το δουλεύεις με τα δάχτυλα αφήνοντας τη φράντζα να πέφτει ανάλαφρα στο μέτωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron Daily | Fansite. (@ctherondaily)

Η Charlize Theron με φυσικό σπάσιμο στα μαλλιά και χωρίστρα στο πλάι. 

Πώς θα δημιουργήσεις το hydro bob

Υπάρχουν δύο τρόποι. Ο πρώτος είναι με τα leave-in προϊόντα styling που ενυδατώνουν σε βάθος την τρίχα χωρίς να δίνουν όψη λιπαρότητα και ταυτόχρονα βοηθούν ώστε να χαρίσεις το συγκεκριμένο εφέ. Το Olaplex No.6 Bond Smoother είναι το αγαπημένο των celebrity hairstylists ειδικά στην soft εκδοχή του trend. 

Αν πάλι θέλεις πιο δυνατό και τολμηρό αποτέλεσμα με τα μαλλιά να μείνουν στη θέση τους για ώρες, το προϊόν που προτείνουν είναι το Olaplex. Νο 3 Hair Perfector. Αν και πρόκειται για μία φόρμουλα περιποίησης, οι ειδικοί προτείνουν να το χρησιμοποιήσεις ως προϊόν styling που σημαίνει ότι το απλώνεις χωρίς να το ξεβγάλεις. Το μπόνους είναι ότι τα μαλλιά σου θα φαίνονται υπέροχα και ταυτόχρονα τους χαρίζεις θρέψη, αναδόμηση και πλούσια ενυδάτωση. 

 

Read More

And More