Plush Bob: Είναι η εκδοχή του κουρέματος που θα σε μεταμορφώσει στο απόλυτο cool girl

To bob παραμένει trend, όχι μόνο τη φετινή αλλά και την επόμενη σεζόν. Και καθώς φαίνεται πρόκειται για το κούρεμα που επανήλθε για να μείνει. Celebrities, it girls και fashionistas υιοθετούν τις ωραιότερες εκδοχές τους ενώ αποδεικνύουν ότι δεν περιορίζονται στο styling. Αρκεί να αλλάξουν τη χωρίστρα ή να χρησιμοποιήσουν τις κατάλληλες συσκευές θερμότητας ή προϊόντα styling. 

Με κυματισμούς, wet, sleeked back αλλά και αναβαθμισμένο με αξεσουάρ αλλά και μαζεμένα τα μαλλιά σε μια μικροσκοπική αλογοουρά όπως εκείνη της Charlize Theron στην τελευταία της εμφάνιση που μπορείς να δεις εδώ.

Και τώρα, στις αρχές του φθινοπώρου ένα ακόμη bob κάνει την εμφάνιση του και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις. Ονομάζεται “plush bob” και έχει γοητευτική κίνηση και έξτρα όγκο που θα σε μεταμορφώσουν στο πιο cool girl της σεζόν. Οι κυματισμοί είναι έντονοι και τα μαλλιά βαριά όπως το βελούδινο πανωφόρι που ακουμπάς στους ώμους σου. Το πολυτελές ύφασμα άλλωστε είναι πηγή έμπνευσης εξ ου και η ονομασία του κουρέματος.  

Πως θα το αποκτήσεις 

Αν και τις περισσότερες φορές το κούρεμα που δημιουργεί ο hairstylist έχει τον πρώτο λόγο στο plus bob σημασία έχει το styling και ο τρόπος που θα χαρίσεις την κίνηση και τον όγκο στα μαλλιά σου. Αρχικά θα πρέπει να “δουλέψεις” τη ρίζα αφού είναι το σημείο-κλειδί αν θέλεις να δείχνουν πλούσια και γεμάτα. Στη συνέχεια ασχολείσαι με τους κυματισμούς στο μήκος τους. 

Όσον αφορά στο κούρεμα ξεφεύγει από το κλασικό bob που έχει ένα μήκος. Πολύ απαλές ασυμμετρίες σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών είναι εκείνες που βοηθούν στη δημιουργία τόσο του όγκου όσο και της ανάλαφρης και φυσικής κίνησης. Τα layers είναι κυρίως στο εσωτερικό μέρος και αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνονται. 

Η στρογγυλή βούρτσα είναι το νέο σου “εργαλείο” μιας και είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το look εύκολα και γρήγορα ειδικά αν έχει ίσια ή σπαστά μαλλιά. 

Κι αν πιστεύεις ότι υπάρχει μία μόνο version του plush bob, κάνεις λάθος. Δες στη συνέχεια τις αγαπημένες των hairstylists και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup by Arkadi_dor (@arkadi_dor)

Με curtain bangs: Χαρίζουν στο κούρεμα ένα ρετρό ύφος ενώ δημιουργούν την τέλεια κορνίζα για το πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIA ROSE (@oliviarose)

Με καμπύλες: Θα το πετύχεις με την στρογγυλή βούρτσα αρκεί να χτενίσεις εναλλάξ τις τούφες με φορά προς τα μέσα και προς τα έξω αντίστοιχα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bint Essam (@falmomen)

Flicky: Ένα ακόμη ρετρό look αλλά με πιο μακριά φράντζα, αυτή τη φορά και τις άκρες γυρισμένες, διακριτικά προς τα έξω. Θυμίζει iconic hair look των 60’s αλλά στην πιο μοντέρνα τους μορφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Η Elsa Hosk έχει υιοθετήσει το plush bob εδώ και καιρό και σε κάθε της εμφάνιση έχει ένα ακόμη εντυπωσιακό hairstyle. Ένα από τα πολύ αγαπημένα της είναι εκείνο με τις χαλαρές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών της. Κι αν θέλεις να το δημιουργήσεις αρκεί να χρησιμοποιήσεις το σίδερο. 

Read More

And More