Sarah Jessica Parker: Πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με τον σύζυγό της υιοθετώντας το ωραιότερο retro hair look που έχεις δει τελευταία

Η Sarah Jessica Parker είναι το μεγαλύτερο fashion icon των τελευταίων δεκαετιών. Συνεχίζει να εμπνέει τόσο με τις εμφανίσεις της στην iconic τηλεοπτική σειρά όσο και τις επίσημες στο κόκκινο χαλί. Ακόμη κι όταν την συλλαμβάνει ο φακός στο Manhattan το look της είναι απίθανο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Παράλληλα τα μακριά και σπαστά μαλλιά της έπεισαν χιλιάδες γυναίκες να αφήσουν στην άκρη τις συσκευές θερμότητας ενώ τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται με beauty looks που γίνονται viral με κορυφαίο τον μεγάλο και μακρύ μέχρι τον ποδόγυρο μαύρο φιόγκο που φόρεσε sto NYC Ballet Fall Gala τον περασμένο Οκτώβριο. 

Splash

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη ρετρό αξεσουάρ μαλλιών που λατρεύουν it girls και super models. Η Parker πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Mathew Broderick στην θεατρική παράσταση “Plaza Suite” και τα μαλλιά της είναι ίσια και ελεύθερα. Η λεπτομέρεια όμως που χαρίζει την vitntage πινελιά είναι η μαύρη, κλασική κορδέλα. Και όπως καταλαβαίνεις είναι το αξεσουάρ που πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου άμεσα. 

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Good+Foundation

 

Read More

And More