Slicked-back bun: Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να το δημιουργήσεις και να παραμείνει στη θέση του για ώρες

Κεφάλαιο slicked-back bun που σημαίνει κότσο, χαμηλός και σπάνια ψηλό, σταθερός, λαμπερός και με απόλυτα sleek εφέ. Τον λατρεύουν celebrities, super models και it girls μιας και πρόκειται για το χτένισμα που μπορούν να υιοθετήσουν από τις καθημερινές και casual εμφανίσεις τους μέχρι το κόκκινο χαλί ή την εβδομάδα μόδας. 

Οι hairstylists αγαπούν να δημιουργούν τις ωραιότερες εκδοχές και ευτυχώς για όλες μας, συχνά αποκαλύπτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Εκτός από την άψογη όψη ζητούμενο είναι να παραμείνει στη θέση του για ώρες και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς εκτός από pins και τις κατάλληλες styling φόρμουλες.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Επίσης μην ξεχνάς ότι μια λεπτή χτένα πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου όπως επίσης και αξεσουάρ εφόσον θέλεις να χαρίσεις στο slicked-back bun ένα τέλειο twist. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ta 

Eimi Sculpt Force Exrtra Strong Flubber Gel: Προσφέρει υψηλό κράτημα και γυαλάδα που αναβαθμίζει τα μαλλιά. Σχεδιασμένο για να προστατεύει τα μαλλιά από την UV ακτινοβολία. Απλώνεις μικρή ποσότητα που έχεις ζεστάνει προηγουμένως στις παλάμες και ιδανικά το εφαρμόζεις μόνο στην κορυφή και τα πλάγια. 

gisou Prep me, Prime me, Define me:  Ένα ανάλαφρο styling primer που προετοιμάζει τα μαλλιά για το καθημερινό τελετουργικό styling. Προλαμβάνει και περιορίζει το φριζάρισμα, μειώνει τον χρόνο στεγνώματος και εξασφαλίζει ιδανικό εύπλαστο κράτημα κατά τη χρήση θερμαινόμενων εργαλείων styling. Το απλώνεις πριν στεγνώσεις ή ισιώσεις τα μαλλιά προκειμένου να δημιουργήσεις το πιο λείο bun.  

Kerastase Styling Couture Laque Noire: Χαρίζει δυνατό κράτημα με διάρκεια σε κάθε τύπο μαλλιών. Προστατεύει από την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει άψογη διατήρηση του χτενίσματος χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι το τελευταίο βήμα του styling. 

Redken Spray Wax: Κερί σε μορφή σπρέι που απλώνεται εύκολα βοηθώντας να χαρίσεις λεία όψη μέσα σε λίγα λεπτά. Αμέσως μετά την εφαρμογή χτενίζεις τα μαλλιά δίνοντας την φόρμα που επιθυμείς. 

Ouai Hair Oil:  Έλαιο που τιθασεύει το φριζάρισμα και εξαφανίζει την ψαλίδα, χαρίζοντας λαμπερό και μοναδικά λείο αποτέλεσμα. Είναι εμπλουτισμένο με αφρικανικό έλαιο galanga, έλαιο αμάρανθου και έλαιο ασιατικής μπουράντζας, διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο και προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά.  To εφαρμόζεις στις άκρες των μαλλιών αλλά και στην επιφάνεια προκειμένου να χαρίσεις έξτρα λάμψη. 

 

 

Read More

And More