To 2021 αυτό θα είναι το νούμερο ένα κούρεμα και η καραντίνα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο!

Ο covid-19 άλλαξε την ζωή μας σε πολλά επίπεδα και, όπως έχουμε ξαναπεί, ο κόσμος της ομορφιάς δεν γινόταν να αποτελέσει εξαίρεση! Το 2021, λοιπόν, θα είναι εντελώς διαφορετικό και, μεταξύ πολλών άλλων, θα δούμε και πιο “ήσυχες” και down to earth beauty επιλογές. 

Σε ότι έχει να κάνει με κουρέματα, αυτά θα είναι τα λιγότερο στιλιζαρισμένα, αυτά που δεν απαιτούν και εντατικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να τα διατηρήσεις. Για παράδειγμα, το κοντό καρέ ΔΕΝ είναι ένα τέτοιο κούρεμα αφού για να διατηρήσεις το ενιαίο, signature μήκος του, θα πρέπει να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου ξανά και ξανά. Αντίθετα, το shag με τα ασύμμετρα μήκη του και τα layers που δημιουργούν αυτό το εφέ των Γαλλίδων, σαν να πήρες μόνη σου ένα ψαλίδι και να έκοψες τα μαλλιά σου (Προσοχή! Σαν!) είναι ένα τέτοιο κούρεμα και γι’αυτό θα είναι το νούμερο ένα trend του ’21. 

Για να το υιοθετήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικές εικόνες που λειτουργούν ως inspo!

@victoriabeckham 

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι πρώτη στην γραμμή της δημοσιότητας, η Victoria Beckham μας έχει μυήσει και έχει υιοθετήσει πολλά και διαφορετικά κουρέματα. Αυτό εδώ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας και μας αρέσουν ακόμη περισσότερο και αυτά τα highlights που έχει προσθέσει!

@couturekulten 

Το απόλυτο 70’s hair look από μια από τις πιο αγαπημένες μας instagramers! Μας αρέσουν πολύ τα πολλά layers, η φράντζα της και οι κυματισμοί σε όλο το μήκος των μαλλιών της. 

@camillecharriere

Ναι, μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το κούρεμα ακόμη και αν έχεις λεπτή τρίχα ή ολόισια μαλλιά! Για το styling, το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να λούσεις τα μαλλιά σου και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Δηλαδή, θα χρειαστεί να μην κάνεις τίποτα!

@caitlinmiyako

Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνο τον ένα τύπο μαλλιών που θα απογειωθεί αν υιοθετήσει το shag κούρεμα, θα επιλέγαμε οπωσδήποτε τα σπαστά γιατί εδώ αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο τα layers που κάνουμε!

@thatcurlytop

Αν έχεις σγουρά μαλλιά και θέλεις να τους δώσεις έναν έντονο χαρακτήρα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σου! Το shag στα σγουρά σημαίνει και μερικές messy αφέλειες που θα τονίσουν περισσότερο και το σχήμα της μπούκλας και τα μάτια σου. 

@sukiwaterhouse 

Η Suki Waterhouse ήταν από τις πρώτες που είχαν υιοθετήσει αυτό το κούρεμα και μάλιστα πρόκειται και για το signature κούρεμά της το οποίο έχει όσα χρόνια την γνωρίζουμε! Από τότε, δηλαδή, που ήταν με τον Bradley Cooper σε σχέση!

@halleberry

Η Halle Berry με τα μακριά μήκη της και αυτά τα υπέροχα highlights της είναι μια από τις τέλειες εκπροσώπους του νούμερα ένα hair trend που πρόκειται να μας απασχολήσει την νέα χρονιά!

@louloudesaison

Αυτά τα layers ταιριάζουν τέλεια και στα πολύ μακριά και πολύ ίσια μαλλιά γιατί δίνουν αυτομάτως στιλ χωρίς να καταβάλεις καθόλου προσπάθεια γι’αυτό! Με μηδενικό styling!

 

Read More

And More