Trend alert: το Smoky Hair είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα των μαλλιών!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, το smoky eyes θα θεωρείται το πιο κλασικό, διαχρονικό και sexy μακιγιάζ και αυτό δεν είναι κάτι νέο! Το μεγάλο νέο σε σχέση με το smoky είναι ότι το 2021 φεύγει από τα μάτια και πηγαίνει στα μαλλιά! Ή, καλύτερα, δανείζει την τεχνική του… 

Πρόκειται για το Smoky Hair, την τάση στο χρώμα των μαλλιών για την οποία θα ακούς ξανά και ξανά τη νέα χρονιά καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο hair trend στα μαλλιά ή, αλλιώς, το επόμενο hair look που θα υιοθετήσεις!

Η συγκεκριμένη τεχνική που φέρει την υπογραφή L’Oréal Professionnel Paris απαιτεί ιδιαίτερα skills, γι’αυτό και εφαρμόζεται αποκλειστικά από L’Oréal Pro colorists, οι οποίοι θα σου προτείνουν το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου μήκος και στον δικό σου τύπο μαλλιών. 

Από το Smoky Eyes στο Smoky Hair: τι πρέπει να ξέρεις!

Όπως είπαμε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, το smoky eyes θα παραμένει η πιο αγαπημένη επιλογή μας στο μακιγιάζ. Ωστόσο, το νέο smoky γίνεται με έναν διαφορετικό τρόπο, όπως το είδαμε να συμβαίνει στα μεγαλύτερα catwalks ανά τον κόσμο και σε οίκους όπως Guy Laroche, Tom Ford και Brandon Maxwell. Δανείζεται την έμπνευσή του από τα 70’s και γίνεται με τους πιο ζεστούς τόνους όπως bronze, copper, cognac για να δώσει στο βλέμμα μας ένα καθηλωτικό αποτέλεσμα. 

Όμως, τι κοινό μπορεί να έχει το Smoky στα μάτια και το smoky στα μαλλιά; Η τεχνική είναι αυτή που ξεχωρίζει! Για να πετύχεις το τέλειο smoky eyes θα πρέπει να ακολουθήσεις τρία βασικά βήματα: πρώτον, ψυχρή σκίαση στην εσωτερική γωνία, έπειτα φωτεινότητα στην εσωτερική γωνία και τέλος (αυτό είναι και το πιο βασικό step!) τέλειο μπλεντάρισμα στο τέλος έτσι ώστε το ένα χρώμα να διαδέχεται το άλλο, χωρίς να φαίνεται πού ξεκινά και πού σταματά. 

Αντίστοιχα, το Smoky Hair, η νέα hot τάση στα μαλλιά, γίνεται με την ίδια τεχνική: ψυχρή σκίαση στις ρίζες, φωτεινότητα στα μήκη και τέλειο blending/σβήσιμο στο ενδιάμεσο. 

Όσο για το ντεγκραντάρισμα και τους συνδυασμούς χρωμάτων, οι επιλογές είναι άπειρες (παραπάνω βλέπεις μόνο λίγες από αυτές) οπότε αυτό που έχουμε να σε συμβουλέψουμε είναι να επισκεφτείς τον L’Oréal Pro colorist που εμπιστεύεσαι και να αφεθείς στα δικά του χέρια. Γιατί μόνος ένας expert της L’Oréal Professionnel Paris θα μπορέσει να σου δώσει το ονειρεμένο αποτέλεσμα που θέλεις, εκείνο που βλέπεις στα μεγαλύτερα site, στις σελίδες των περιοδικών και τα it girls του instagram!

Δες περισσότερα στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel
Facebook: https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.el

 

 

Read More

And More