Victoria Beckham: Με χαλαρή αλογοουρά τέλεια για το γυμναστήριο

To αγαπημένο beauty look της Victoria Beckham είναι το minimal-chic. Γήινες αποχρώσεις σε χείλη και μάτια και τα μαλλιά της ελεύθερα και ανεπιτήδευτα χωρίς υπερβολικό styling. Συχνά τα μαζεύει σε απαλά updos αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τα μαξιμαλιστικά haurstyles είναι περιττά. 

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ με star product το nude μολύβι χειλιών που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media απ’ όπου μοιράζεται με τους followers τόσο beauty μυστικά και tips όσο και οικογενειακές στιγμές. Κάθε της look είναι και ένα ακόμη inspo ακόμη και τα πιο casual. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και αυτό που υιοθέτησε στο τελευταίο της post. Ένα video που έγινε viral χάρη στο t-shirt που φορά το οποίο γράφει: “Ο πατέρας μου είχε Rols-Royce”. Για την ιστορία θέλω να σου υπενθυμίσω ότι σε ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη ζωή του ζευγαριού η Victoria μιλούσε για τον πατέρα της και πόσο σκληρά δούλεψε για να μπορέσει να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένεια του. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο David και της ζητά να πει στον κόσμο τι αυτοκίνητο είχε ο πατέρας της τότε: “Ο πατέρας μου είχε Rols-Royce” απάντησε και η φράση της μάλλον έμεινε πλέον στην ιστορία. 

Στο video η Beckham έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά στο πλάι με απαλές μπούκλες στην άκρη. Ένα τέλειο hairstyle αν θέλεις να είσαι περιποιημένη ακόμη και μέσα στο σπίτι αλλά ιδανικό και για το γυμναστήριο.   

Read More

And More