Αλογοουρά: Το χτένισμα που ταιριάζει από την παραλία μέχρι τον καλοκαιρινό γάμο που είσαι καλεσμένη

Η αλογοουρά είναι το πιο εύκολο, πρακτικό και αιώνιο trend. Κάθε φορά που ζεσταίνεσαι πιάνει τα μαλλιά σου ψηλά, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το ίδιο κι όταν είσαι καλεσμένη σε party, γάμο ή σε βραδινή έξοδο και δεν προλαβαίνεις να βρεθείς με τον κομμωτή σου. Οι celebrities υιοθετούν τις ωραιότερες αλογοουρές ακόμη και στο κόκκινο χαλί ενώ είναι ένα από τα αγαπημένα hairstyles των it girls και influencers από την παραλία μέχρι και την πιο επίσημη εμφάνιση τους. 

Retro, sleek, ψηλές, χαμηλές, old Hollywood ή ανεπιτήδευτες είναι όλες τους υπέροχες. Πριν μαζέψεις τα μαλλιά σου λοιπόν μπορείς δες τις ωραιότερες στη συνέχεια. 

Instagram: @dimitrishair

Σέξι: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Olivia Culpo μια minimal μεν αλλά άκρως θηλυκή αλογοουρά, sleek στην κορυφή και φυσική στο μήκος. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το σημείο που πιάνεις την αλογοουρά μιας και μπορείς να καλύψεις το λαστιχάκι με μια τούφα από τα μαλλιά σου. 

Instagram: @cassdimicco

Ανεπιτήδευτη: Όποιος κι αν είναι το μήκος, ακόμη κι αν έχεις υιοθετήσεις ένα κομψό lob, μια απλή αλογοουρά είναι η τέλεια λύση για την παραλία ή την πισίνα. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου είναι το μικρό και διακριτικό αξεσουάρ.  

Instagram: @dimitrishair

Απόλυτα sleek: Μια ψηλή αλογοουρά, λεία και λαμπερή είναι κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις. Θα χρειαστείς ένα έλαιο ενυδάτωσης που θα απλώσεις αμέσως μετά το ίσιωμα και πριν μαζέψεις τα μαλλιά σε όλη την επιφάνεια.  

Instagram: @cassdimicco

Ρομαντική και vintage: Ο φιόγκος είναι φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και μια κορδέλα από δαντέλα θα αναβαθμίσει το hair look με τον πιο τρυφερό τρόπο. Κράτησε τα μαλλιά σου στην κορυφή χαλαρά, χτένισε με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω, μάζεψε τα χαμηλά και στόλισε τα με το απόλυτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού. 

Instagram: @camilacoelho

Glam: Η Camila Coelho υιοθέτησε μία από τις ωραιότερες αλογοουρές που έχεις δει μέχρι τώρα. Η λεπτομέρεια που χαρίζει στο απλό, κατά τ’ άλλα χτένισμα, το τέλειο twist είναι η sleek χωρίστρα στο πλάι και τα baby hair στο μέτωπο.    

Instagram: @alisontoby

Αξεσουάρ: Κι αν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και θέλεις να στολίσεις μοναδική την χαμηλή αλογοουρά μπορείς να την στερεώσεις με τρεις μπαρέτες σε ένα χτένισμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. 

Reuters

Old Hollywood: Η Jessica Chastain με ένα χτένισμα κατάλληλο για τον επόμενο, καλοκαιρινό γάμο που είσαι καλεσμένη. Τα μαλλιά της είναι σφιχτά μαζεμένα ψηλά και η αλογοουρά της έχεις τους πιο glam, πλούσιους κυματισμούς. Πρόκειται για ένα χτένισμα κατάλληλο για μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά.  

Instagram: @fakander

Με κίνηση και όγκο: Ότι ωραιότερο για σπαστά μαλλιά μιας και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις συσκευή θερμότητας. Απλά, μετά το λούσιμο τα στεγνώνεις και τους χαρίζεις έξτρα όγκο με τα δάχτυλα απλώνοντας μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος. Στη συνέχεια τα μαζεύεις ψηλά χωρίς καν να κοιτάξεις στον καθρέφτη. 

 

Read More

And More