Αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου, κόψε έτσι τα μαλλιά σου!

Υπάρχουν κάποιες stars που ασκούν μεγάλη επιροή πάνω μας. Γιατί είναι stylish, πολύ ενημερωμένες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, έχουν το τέλειο στιλ και ξέρεις πως όταν αυτές αποφασίζουν να κάνουν κάτι, αυτό το “κάτι” είναι πάντα το σωστό! Αυτές οι stars κάνουν καριέρα και ως it girls.

Ένα από αυτά τα it girls είναι και η Chloe Grace Moretz η οποία έκοψε τα μαλλιά της σε ένα τέλειο shag κούρεμα και όσο τη βλέπουμε τόσο περισσότερο θέλουμε να τα κόψουμε έτσι!

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δημιουργήθηκε για να μην καταβάλουν καμία προσπάθεια τα κορίτσια με σπαστά μαλλιά (που είναι και τα περισσότερα κορίτσια!) καθώς σε αυτή την περίπτωση όταν στεγνώνουν τα μαλλιά φυσικά από τον αέρα αποκτούν ακριβώς αυτή τη φόρμα.

Αν, όμως, δεν έχεις σπαστά μαλλιά αλλά θες το shag πάνω σου, ίσως να πρέπει να προσπαθήσεις ελάχιστα παραπάνω στο hair styling. Πώς; Αρχικά στέγνωσε την φράντζα σου δίνοντάς της τη φορά που θες. Έπειτα, στέγνωσε και τα υπόλοιπα μέχρι το σημείο τα μαλλιά σου να είναι κατά 80% στεγνά αλλά όχι νωπά. Τύλιξε αυθαίρετα τούφες γύρω από την πρέσα για να εξασφαλίσεις το σπάσιμο που θες. Με ένα κερί φιξαρίσματος επέμεινε σε κάποια σημεία και that’s it! Έχεις τα μαλλιά της Chloe όπως την είδαμε στο TrevorLIVE Fundraiser πριν λίγες μέρες.

Θέλεις να δεις πώς δείχνει το shag σε ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και όχι σε κάποιο it girl; Κάνε κλικ εδώ! Το δοκιμάσαμε πάνω μας!

Read More

And More