Αποκάλυψη τώρα! Αυτή είναι η σειρά περιποίησης μαλλιών που όλες περιμέναμε!

Υπάρχει ένα προϊόν το οποίο έχει μπει τα τελευταία περίπου δύο χρόνια στην ζωή μας και έχει αλλάξει οοοολη την θεωρία μας στην περιποίηση μαλλιών! Τόσο, που όλη η αγορά στάφηκε προς τα εκεί και στην πορεία βλέπαμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο προϊόν να ξεπηδάει.

Και ο γρίφος συνεχίζεται: είναι σε χρυσό μπουκάλι, έχει πολυχρηστική αξία, το βρίσκεις αποκλειστικά σε κομμωτήρια και στην πορεία η οικογένειά του μεγάλωσε με εκείνο να αποκτά τρία ακόμη αδέρφια.

Και κάπου εδώ ο γρίφος σταματάει για να μοιραστώ μαζί σου την είδηση που σου φτιάχνει διάθεση και μαλλιά!

Το Elixir Ultime, το μαγικό έλαιο μαλλιών που όλες οφείλουμε να δοκιμάσουμε (αν και δεν ξέρω ούτε μια που δεν το φοράει!) ολοκληρώνεται αφού μαζί με το έλαιο μπορείς να βρίσκεις πλέον…

…Και το σαμπουάν

…Και τη μάσκα! Και τα δύο προϊόντα που ολοκληρώνουν την σειρά περιέχουν όλα τα μαγικά συστατικά που περιέχονται και στο μαγικό ελιξήριο των μαλλιών, τα βρίσκεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase και η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι €20.50 για το σαμπουάν και €38.30 για την μάσκα. Η τελευταία ειδικά, μένει στο μπάνιο σου για περισσότερο από μήνα!

Κι ένα ακόμη μυστικό: στα επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase μπορείς να ζητήσεις την τελετουργία 24 καρατίων. Πρόκειται για μια απολαυστική διαδικασία όπου μεταξύ άλλων ο κομμωτής αναμειγνύει την μάσκα με το έλαιο ενώ φεύγοντας από το κομμωτήριο βλέπεις τα μαλλιά σου όμορφα όσο ποτέ άλλοτε!

Επειδή, όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ σε αφήνω με κάτι που έφτασε στο mail μου λίγες μέρες πριν από την Kerastase και αφορά το Elixir Ultime…

… Τι λες να είναι; Εγώ ξέρω! Εσύ υποψιάζεσαι; Περιμένω ιδέες!

Read More

And More