Αυτά είναι μερικά από τα πιο περίτεχνα hair styling που είδες ποτέ! Από την L’Oreal Professionnel!

Τα χτενίσματα που θα δεις εδώ δεν είναι χτενίσματα που θα μπορέσεις να κάνεις μόνη σου. Μερικές φορές δεν μπορεί να στα κάνει καν ούτε ένας hair stylist, αν δεν είναι top (θα δεις και θα καταλάβεις!).

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/30_1/IMG_9608.jpg

Και τα χτενίσματα που θα δεις έγιναν με αφορμή μια ημερίδα ομορφιάς που διοργάνωσε η L’Oreal Professionnel, η μεγαλύτερη εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου στον κόσμο, στην Θεσσαλονίκη. Εκεί τρεις κορυφαίοι κομμωτές συναντήθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη ομορφιά, χρώμα, μόδα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη μόδα των μαλλιών από τους καλύτερους κομμωτές, εγχώριους και του εξωτερικού.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/30_1/IMG_9377.jpg

Ο Frederic Pavard εκπρόσωπος του μεγαλύτερου οίκου κομμωτικής στον κόσμο, Alexandre de Paris που σαν σύμβολο της Γαλλικής κομψότητας συνεργάστηκε με όλους τους καταξιωμένους οίκους μόδας αναλαμβάνοντας τα χτενίσματα στα ντεφιλέ τους και τις διαφημιστικές του καμπάνιες, πραγματοποίησε ένα μοναδικό βραδινό show με πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα αποκαλύπτοντας το μεγαλείο της κομμωτικής σε όλη του την έκταση. Ο Γιώργος Σφακιανάκης των κομμωτηρίων ΤΕΟ και ο Λευτέρης Κίκερης των κομμωτηρίων ΤΕΛΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ, ενέπνευσαν το κοινό, παρουσιάζοντας τις πιο δυνατές και τελευταίες ιδέες για τις τάσεις στα μαλλιά.

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/30_1/IMG_9518.jpg

Read More

And More