Αυτά είναι τα κουρέματα που αγαπούν και προτείνουν οι celebrities hairstylists για τη νέα χρονιά

Οι hairstylists έχουν ήδη καταλήξει στα αγαπημένα τους κουρέματα για τη νέα χρονιά. Influencers, it girls, super models και stars, με τη σειρά τους τα έχουν υιοθετήσει ήδη κι εσύ που το σκέφτεσαι καιρό ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επιλέξεις το νέο look και να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Σε αυτό το σημείο θέλω να σου τονίσω ότι το bob παραμένει στην κορυφή της λίστας ενώ shag και ανάλαφρες ασυμμετρίες ακολουθούν. Μικρή ή μεγαλύτερη η αλλαγή, δεν έχει σημασία. Εκείνο που κρατάς είναι το θα ανανεωθείς ακολουθώντας τις τάσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAL SALCEDO (@salsalhair)

Shag με αραιές αφέλειες. Το μήκος των μαλλιών φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους και οι ασυμμετρίες χαρίζουν έξτρα όγκο. Ένα κούρεμα ιδανικό για λεπτά μαλλιά που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debby Ryan (@debbyryan)

Neo-punk look με διαφορετικά μήκη στα πλάγια, το πίσω μέρος και τη φράντζα. Είναι κατάλληλο για τις τολμηρές ενώ θέλει το λιγότερο δυνατό styling που σημαίνει ότι δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια όσο και σε σπαστά ή σγουρά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WOLLONGONG BLONDE SPECIALIST (@millashairdiary)

70’s γραμμές: Ανάλαφρες και “ανοιχτές” μπούκλες, έξτρα όγκο, μοναδική κίνηση και XXL bloe-dries looks. Είναι εμπνευσμένα από το εμβληματικό κούρεμα της Farah Fawcett και μπορείς να το αντιγράψεις αν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη courtney (@courtneyfrances__)

French bob με αφέλειες: Κομψό αλλά με μια “αυθάδεια” που χαρίζει ένα σέξι εφέ. Το bob παραμένει τάση και το συγκεκριμένο είναι απλά υπέροχο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher)

Mullet: Είναι το αγαπημένο κούρεμα των stars με την Miley Cyrus να το υιοθετεί συχνά τον τελευταίο καιρό. Ανατρεπτικό και μοντέρνο είναι ένα από τα πιο πρακτικά looks. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

90’s και μεσαίου μήκους: Είναι θηλυκό και η Kim Kardashian το υιοθέτησε και έγινε viral. H χωρίστρα είναι στην άκρη, τα μαλλιά ακουμπούν τους ώμους και έχουν έξτρα όγκο στην κορυφή. Είναι υπέροχα αν τα αφήσεις ελεύθερα και εξίσου ωραία αν τα μαζέψεις σε ένα Pamela’s updo. 

Read More

And More