Αυτά τα hair accessories θα κλέψουν την παράσταση στα zoom parties!

Τα τελευταία χρόνια τα hair accessories έχουν γίνει μεγάλο μέρος των εμφανίσεών μας, αρχής γενομένης από το 2017 περίπου όταν τα Alice headbands άρχισαν να κατακλύζουν το instagram και λίγο αργότερα τα κεφάλια μας με πιο πρόσφατη προσθήκη στο κομμάτι των hair accessories τα κλάμερ που ίσως να ακούγονται κάπως καλύτερα όταν τα λέει κανείς hair clips. 

Για τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, που πολλοί θα γιορτάσουμε μέσω zoom ή που θα μαζευτούμε αυτοί οι εννιά με μια πιο cosy και casual διάθεση από άλλες χρονιές, τα αξεσουάρ μαλλιών είναι μια τέλεια επιλογή για να δώσουν μια πιο γιορτινή υπογραφή σε κάθε μας look. 

Ποια, όμως, είναι αυτά τα hair accessories και πώς θα τα φορέσουμε; Τα κορίτσια που ακολουθούμε στο instagram ξέρουν καλύτερα!

1. Φιόγκοι

@emilisindlev

Οι μεγάλοι φιόγκοι πρωταγωνιστούν χρόνια τώρα στην ζωή μας αλλά αυτό που τους αναβαθμίζει από καθημερινούς σε γιορτινούς είναι το μέγεθος και το υλικό τους. Ένας μεγάλος φιόγκος από βελούδινο ύφασμα είναι η τέλεια επιλογή των ημερών. Όσο για το χρώμα; Αυτό εδώ το κυπαρισί έχει χριστουγεννιάτικο αέρα και δημιουργεί ωραία αντίθεση με τα κόκκινα νύχια και το κόκκινο κραγιόν σου. 

2. Κλάμερ

@tortware 

Το καλοκαίρι πολλές instagramers αποφάσισαν να πιάσουν τα μαλλιά τους με το cult αξεσουάρ των 90’s και αμέσως αυτό έγινε τάση! Για τις γιορτές επίλεξε ένα με κάποιο σχέδιο ή υλικό που να το κάνει να δείχνει πιο πολυτελές, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα half up και φόρεσε τα αγαπημένα σου χρυσά σκουλαρίκια. Αν έχεις και φράντζες ακόμη καλύτερα γιατί θα δώσεις στο look σου μια parisian διάθεση!

3. Alice headband

@babba

Αυτό το hair accessory είναι από τα πιο αγαπημένα μας και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τους λόγους. Για να το υιοθετήσεις δεν θα χρειαστεί παρά μόνο να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να το φορέσεις (άρα απαιτεί μηδενικά skills) και έχει αυτή την ικανότητα να κάνει κάθε outfit που συνοδεύει να μοιάζει ακριβό!

4.Μπερέ

@emilysindlev

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ μαλλιών που απευθύνεται σε τολμηρές αλλά αν είσαι μια από αυτές η επιλογή σου θα σε δικαιώσει!

5.Μπαρέτες

@thatsaleaf

Οι μπαρέτες είναι χρόνια τώρα στο μικροσκόπιό μας αλλά αυτό που αλλάζει ανά σεζόν είναι τα χρώματά τους. Αυτή την περίοδο επίλεξε οτιδήποτε παστέλ και μην διστάσεις να συνδυάσεις παραπάνω από ένα- δύο στα μαλλιά σου. Είναι γιορτές!

6.Πέρλες

@mssorig

Οι τρόποι να υιοθετήσεις τις πέρλες στα μαλλιά σου είναι πολλοί και διαφορετικοί. Μπορείς να κάνεις μια πλεξίδα και να τοποθετήσεις μια- μια κάθε πέρλα ή μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου ένα pearly headband το οποίο κάνει statement από μόνο του!

@babba

7.Hair clips

@maria_bernad

Last but not least, τα hair clips στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου που μπορεί να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα αν σεταριστούν με το χρώμα του top σου!

 

Read More

And More