Αυτή η σειρά περιποίησης είναι αποκλειστικά και μόνο για εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά

Η L’Oréal Professionnel Paris λανσάρει ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο που δίνει στους επαγγελματίες τη δύναμη της περιποίησης των σγουρών μαλλιών. Τα σγουρά μαλλιά είναι μοναδικά και οφείλονται σε ένα γονίδιο που αλλάζει το σχήμα και τη γωνία του τριχοθυλακίου, κάνοντας την τρίχα να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της. Είναι ένα κυρίαρχο γονίδιο που σήμερα είναι πιο διαδεδομένο από ποτέ – όπως πιο περήφανοι από ποτέ είναι όσοι το έχουν.

Το 61% όσων ανήκουν στη γενιά Z έχουν σγουρά μαλλιά και οι επαγγελματίες κομμωτές του σήμερα και του αύριο χρειάζονται μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και δεξιοτήτων για να προσφέρουν σε κάθε τους πελάτισσα με σγουρά μαλλιά το αποτέλεσμα που θέλει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Professionnel Paris (@lorealpro)

Τα σγουρά μαλλιά σήμερα απαιτούν επαγγελματική περιποίηση υψηλού επιπέδου για να εκφράσουν την ομορφιά τους σε όλο της το μεγαλείο.

Και τώρα χάρη στη συνεργασία με ειδικούς στα σγουρά μαλλιά η L’ Oreal Professionnel δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά Curl Expression  που αποτελείται από προϊόντα περιποίησης και styling καθώς επίσης και το Curl Keys, ένα εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει στους επαγγελματίες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν εξπέρ στα σγουρά μαλλιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Professionnel Paris (@lorealpro)

Η σειρά αποτελείται από 10 προϊόντα και πρέπει να μάθεις τα πάντα. 

10 -in -1 Professional Cream -In –Mousse: Η βαθιά περιποίηση μιας κρέμας συναντά την ανάλαφρη αίσθηση ενός αφρού, σε μια απολαυστική, αέρινα κρεμώδη υφή που λιώνει στα μαλλιά.

Drying Accelerator: Τέλεια μικρο -διασπορά των σταγονιδίων για ομοιόμορφη κατανομή, σε μια σύνθεση χωρίς αλκοόλη, εμπλουτισμένη με παράγοντες περιποίησης.

Curls Reviver: Εύκολο στη χρήση, κάθε μέρα. Με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε παράγοντες περιποίησης συνδυαστικά με μαλακό νερό, για ένα ανάλαφρο σπρέι που αντικαθιστά το σκληρό νερό της βρύσης.

Shampooing Professionnel AntiBuildup Cleansing Jelly: Απομακρύνει απαλά τα κατάλοιπα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα καταπονεί και χωρίς να προκαλεί φαγούρα.

Shampooing Professionnel Intense Moisturizing Cleansing Cream: Καθαρίζει απαλά τα σγουρά & άφρο μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ανάλαφρη, εντατική ενυδάτωση. Τα μαλλιά αποκτούν υγιή όψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.

Intensive Moisturizer Mask: Ενυδατώνει σε βάθος και ξεμπερδεύει τα σγουρά & άφρο μαλλιά δίνοντάς τους ταυτόχρονα λάμψη, για αέρινη κίνηση και φυσική αίσθηση.

Intensive Moisturizer Rich Mask: Ενυδατώνει σε βάθος και ξεμπερδεύει τα σγουρά & άφρο μαλλιά δίνοντάς τους ταυτόχρονα λάμψη, για αέρινη κίνηση και φυσική αίσθηση. Ενυδατώνει σε βάθος τα σγουρά & άφρο μαλλιά δίνοντάς τους ταυτόχρονα λάμψη και ελέγχοντας το φριζάρισμα, για πειθαρχία και πολυτελή αίσθηση.

Long Lasting Intensive Moisturizer: Ενυδατώνει σε βάθος τα σγουρά & άφρο μαλλιά, για μεταξένιο φινίρισμα που διαρκεί .

Definition Activator: Σμιλεύει τα σγουρά & άφρο μαλλιά ενεργοποιώντας το μοτίβο τους, για καλοσχηματισμένες μπούκλες από τη ρίζα ως τις άκρες .

Density Stimulator: Θεραπεία για τα σγουρά & άφρο μαλλιά που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο ή παρουσιάζουν αλωπεκία έλξης λόγω των προστατευτικών styling. Τονώνει τις ρίζες αυξάνοντας τον αριθμό των τριχών, για πιο πυκνά μαλλιά

Read More

And More