Αυτό το tip με το concealer είναι σαν να έκανες lifting ματιών

Για όσους έχουν αργήσει να μπουν στο παιχνίδι που λέγεται TikTok είναι κάτι που πρέπει να κάνουν asap γιατί σε αυτήν εδώ την πλατφόρμα η γενιά Gen Z έχει μερικά εξαιρετικά beauty hacks να μοιραστεί μαζί μας! Εξαιρετικά με την έννοια πως ότι κι αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις θα δεις πως… κάνει δουλειά!

Ένα από αυτά τα hacks που ακούγονται πολύ τώρα έχει να κάνει με το concealer και δημιουργεί στα μάτια αυτό το εφέ σαν να έκανες lifting και ειδικά αυτές τις μέρες που όλοι α) φοράμε μάσκα και β) είμαστε μπροστά από μια οθόνη υπολογιστική κάνοντας Zoom meeting τέτοιου είδους hack αποδεικνύονται και πολύ χρήσιμα!

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe – BDash

Αυτό που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, είναι να τοποθετήσεις ένα φωτεινό concealer (δύο περίπου τόνους πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σου) με ανοδική διάθεση κυρίως στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, στην έξω γωνία του κάτω χείλους και στα πλαϊνά των αυτιών. Καν’το στο μισό σου πρόσωπο και θα διαπιστώσεις πόσο εμφανής είναι η διαφορά. Αλλά, προσοχή: την διαδικασία αυτή πρέπει να την ακολουθήσεις αφού καλύψεις πρώτα τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες με ένα concealer στον ίδιο τόνο με αυτόν της επιδερμίδας σου. Αλλιώς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τους μαύρους κύκλους σου να δείχνουν γκρι!

 

 

Read More

And More