Η νέα beauty λατρεία μας! Τα μαλλιά της Chanel!

Μπορεί να συνηθίζεις να αφήνεις τα μαλλιά σου κάτω, αλλά τα νέα ponytail της Chanel θα σε κάνουν να αλλάξεις επιλογές και να μπεις κι εσύ στην… (αλογο)ουρά για να υιοθετήσεις αυτό το look! Το είδαμε στο fashion show του οίκου για την Άνοιξη του ’11, θα ξεκινήσει να απασχολεί τις υπόλοιπες σε αρκετούς μήνες από τώρα, αλλά όλες εμάς, τις ενημερωμένες trend setters από… τώρα!

Για να το πετύχεις πρέπει να δημιουργήσεις μια πολύ αυστηρή χωρίστρα στη μέση, να απλώσεις gel φορμαρίσματος για να στρώσεις τις τριχούλες (δεν πρέπει να “πετάει” τίποτα!) να πιάσεις σε ένα χαμηλό ponytail και έπειτα να στριφογυρίσεις μια τούφα γύρω από τη βάση για να καλύψεις το λαστιχάκι. Όμως, το βασικό για να ολοκληρώσεις το sleek look είναι αφού ισιώσεις με μια πρέσα (τα μαλλιά εδώ δεν πρέπει να έχουν κανέναν απολύτως όγκο) είναι να στολίσεις με ένα chic, αστραφτερό κοκαλάκι.

Και μια μικρή έκπληξη…

Στη χωρίστρα έχει ζωγραφιστεί μια ευθεία μαύρη γραμμή eyeliner. Πολύ τολμηρό για να το επιλέξεις; Σίγουρα, πάντως, θα δούμε κάποιες διάσημες ελληνίδες να το υιοθετούν και ήδη έχω κάποια σίγουρη στο νου μου…

Read More

And More