ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε πέντε προϊόντα styling μαλλιών από την αγαπημένη σειρά EIMI της Wella Professionals!

Έρχονται γιορτές! Στον κόσμο της ομορφιάς αυτή η περίοδος και ειδικά τα ρεβεγιόν μεταφράζονται ως οι μέρες που θέλουμε να είμαστε πιο λαμπερές και όμορφες από κάθε άλλη μέρα! Να έχουμε τα τέλεια, λαμπερά μαλλιά, το χτένισμα εκείνο που είδαμε στο TLIFE και σίγουρα όχι να ξυπνήσουμε με bad hair day!

Οοοοοολα αυτά, λοιπόν, σου τα κάνουμε δώρο! Το TLIFE συνεργάζεται με την EIMI, την σειρά styling της Wella Professionals που πρωταγωνιστεί στα backstage των fashion shows (με απλά λόγια: οι κορυφαίοι hair stylists του κόσμου χρησιμοποιούν τα προϊόντα της EIMI για να κάνουν τα χτενίσματα που βλέπεις να γίνονται τάση σε όλο τον κόσμο!) και από κοινού σου κάνουμε δώρο πέντε προϊόντα styling!

Πιο συγκεκριμένα, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου μπορεί να είσαι μια από τις πέντε τυχερές που θα κάνει δικά της πέντε super προϊόντα styling: Dry Me, Root Shoot, Perfect Me, Sugar Lift (το λατρεύω αφού ανασηκώνει την ρίζα και δίνει όγκο ακόμη και στα πιο μακριά και βαριά μαλλιά, βλ. τα δικά μου!) και Absolute Set! Επίσης, και οι πέντε τυχερές που θα κάνουν δικά τους τα πέντε προϊόντα styling από την σειρά EIMI της Wella θα κερδίσουν και μια υπηρεσία styling σε ένα από τα κομμωτήρια Gino hairandmore!

Πέντε τυχερές, πέντε μαγικά προϊόντα! Μια μπορεί να είσαι εσύ! Απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΜΙ, ΤΗΝ ΣΕΙΡA- ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΘΕ BEAUTY EDITOR ΕΔΩ!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Read More

And More