Διπλός διαγωνισμός Pantene Pro-V! Δες εδώ γιατί δεν πρέπει να τον χάσεις!

Με αυτόν τον διαγωνισμό βγαίνεις διπλά κερδισμένη! Γιατί; Προχωρώ απευθείας στο θέμα!

Διαγωνισμός no1: Pantene Pro-V Hair of the Year!
Από τις 16 Ιουλίου, το Pantene Pro-V δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες να βγάλουν προς τα έξω τη λάμψη τους και τον πιο όμορφο εαυτό τους, παίρνοντας μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό: το Pantene Pro-V Hair of the Year 2012.

Πώς; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στη νέα σελίδα Pantene Pro-V στο Facebook, https://www.facebook.com/PanteneGreece , ανεβάζοντας μία φωτογραφία που να αναδεικνύει τα λαμπερά, απαλά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά σου, καθώς και τις εντυπώσεις σου από τη δική σου εμπειρία μεταμόρφωσης, χάρη στο Pantene Pro-V.

Τα υπόλοιπα είναι ακόμη πιο απλά.
Όλοι μπορούν να αποφασίσουν ποιες θα αποκτήσουν τον τίτλο Pantene Pro-V Hair of The Year 2012. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψηφίσουν και να διεκδικήσουν από ένα ipod nano ή ένα ipad στις κληρώσεις που θα γίνονται κάθε βδομάδα. Οι 10 πρώτες με τις περισσότερες ψήφους θα τεθούν στην κρίση της κριτικής επιτροπής με επικεφαλής τον Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη, για να αναδειχθούν οι 2 μεγάλες νικήτριες.

Τι κερδίζουν οι 2 τελικές νικήτριες; Τις συναρπαστικές στιγμές μιας επαγγελματικής φωτογράφησης σε περιοδικό, τη συμμετοχή σε events και τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και λάμψης σε videos του Pantene Pro-V.

Από τις 16 Ιουλίου, λοιπόν, και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ο λαμπερός διαγωνισμός του Pantene Pro-V αναμένεται να προσφέρει όμορφες, γεμάτες λάμψη στιγμές σε χιλιάδες Ελληνίδες.
Οι δύο με τα πιο εντυπωσιακά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά θα κερδίσουν τον τίτλο “Pantene Pro-V Hair of the Year 2012”.

Μήπως η μία είσαι εσύ;

Διαγωνισμός no2: Διεκδίκησε μια από τις πέντε μάσκες Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία!

Τα μαλλιά μας, το καλοκαίρι, ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα. Ο ήλιος, η ζέστη και η θάλασσα τα κάνουν να φαίνονται θαμπά και τα αφυδατώνουν με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπή στη φθορά, να φριζάρουν και να σπάνε.
Ευτυχώς, έχουν ένα σύμμαχο, που θα τα βοηθήσει να “προσαρμοστούν” μετά τις καλοκαιρινές περιπέτειές τους και να επανακτήσουν τη λάμψη και την υγιή εμφάνισή τους.

Η ολοκληρωμένη σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία επανορθώνει έως και 90% της φθοράς της τρίχας και προσφέρει στα μαλλιά αυτό ακριβώς που χρειάζονται μετά την καλοκαιρινή τους ταλαιπωρία, σε 4 βήματα: καθαρισμό με το σαμπουάν, ενυδάτωση με το conditioner, εντατική περιποίηση με τη Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών και καθημερινή προστασία με τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς.

Γι’ αυτό, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι 9 στις 10 Ελληνίδες που δοκίμασαν τη σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία, απόλαυσαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και τη συνιστούν. Συγκεκριμένα, χιλιάδες Ελληνίδες πήραν δωρεάν δείγματα της σειράς, τα χρησιμοποίησαν και μετά έστειλαν τις εντυπώσεις τους. Τα σχόλιά τους ήταν πολύ ενθουσιώδη. Η επόμενη θα είσαι εσύ!

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και διεκδίκησε μια από τις πέντε μάσκες Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών.
Η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών περιποιείται τις φθαρμένες περιοχές των μαλλιών. Η σύνθεσή της με μικρο-συστατικά περιποίησης, βοηθά στο να παραμένει η υγρασία βαθιά στο εσωτερικό των μαλλιών και στην προστασία τους ενάντια στη μελλοντική φθορά από το styling, αφήνοντάς τα λαμπερά, με υγιή εμφάνιση.

Σημείωση: ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μόνο για την Τρίτη 17 Ιουλίου και οι τυχερές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευθούν σε αντίστοιχο άρθρο.

module

Read More

And More