Έξι διάσημες που άλλαξαν τα μαλλιά τους για το φθινόπωρο! Δες και εμπνεύσου!

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά να που το ίδιο το σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε φθινόπωρο, οπότε αυτή η πρόταση είναι κάπως αναπόφευκτη: το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή/ αφορμή για να ανανεωθείς! Και δεν το λέω απλώς εγώ. Το επιβεβαιώνουν κάμποσες star πρώτης γραμμής που το έκαναν ήδη αλλάζοντας κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές ή/και stylish από αυτές για να πάρεις έμπνευση.

Liv Tyler

 

Μια από τις πρώτες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έγιναν με την έναρξη του φθινοπώρου! Η Liv Tyler  η οποία έχει signature μακιγιάζ και μαλλιά αποφάσισε να κόψει πλούσιες αφέλειες και να εμφανιστεί με αυτές στο Φεστιβάλ Βενετίας που έριξε αυλαία μερικές εβδομάδες πριν. Επειδή ακριβώς οι αφέλειές της ήταν τόσο πλούσιες, το αποτέλεσμα ανάμεσα στο before- after ήταν πολύ εντυπωσιακό. Συμφωνείς;

Dua Lipa

Και η Dua Lipa στο Paris Fashion Week που γίνεται αυτές τις μέρες εμφανίστηκε με ολοκαίνουργιο κούρεμα που της πηγαίνει πολύ. Αλλά με δεδομένο ότι η πυκνότητα στα μήκη του καρέ είναι ίδια πριν και μετά τις αφέλειες μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως και να πρόκειται για περούκα ή έστω, κουμπωτές αφέλειες.

Kate Middleton

Η Kate Middleton συνόδευσε την πρώτη μέρα στο σχολείο την μικρή της κόρη (ok, την… πριγκίπισσα μικρή της κόρη!) με ολοκαίνουργιο χρώμα στα μαλλιά της. Η ίδια είχε ανοίξει το χρώμα της στις αρχές του καλοκαιριού με αποτέλεσμα κάποιοι να πιστεύουν ότι αυτό το αποτέλεσμα ίσως να ήταν τελικά και ένα φυσικό ξάνοιγμα από τον ήλιο.

Monica Bellucci

Ας συμφωνήσουμε ότι η Monica Bellucci αξίζει το βραβείο της πιο εντυπωσιακής αλλαγής για την νέα σεζόν. Γιατί όχι απλώς έκανε καρέ, αλλά κυρίως γιατί δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη να αλλάξει τα signature μακριά μαλλιά της. Αλλά να που υπέκυψε στην γοητεία του καρέ και αυτή!

Jennifer Lopez

H υπερ-σέξι JLO παίζει με τα μήκη με την ίδια συχνότητα που εμείς ξεκινάμε νέες σειρές στο Netflix. Στις αρχές του φθινοπώρου, λοιπόν, αποφάσισε να βγάλει τα extensions και να επιλέξει για τις εμφανίσεις της το καρέ. Βεβαίως, η πιο μεγάλη αλλαγή ήταν στο χρώμα των μαλλιών της αφού δεν την έχουμε δει με τόσο έντονο ξανθό ποτέ ξανά! Ή, έστω, είχαμε χρόνια να τη δούμε!

Bella Hadid

Η Bella Hadid αυτή την περίοδο είναι on fire λόγω των fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας. Από το Μιλάνο, όμως, μέχρι το Παρίσι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ανανεώσει το καρέ της και να το περάσει από την φάση του μακρύ καρέ στο κοντό.

 

Read More

And More