Εmma Watson: To look που λατρεύουμε σήμερα!

“Είχα υπογράψει συμβόλαιο να μην πειράξω τα μαλλιά μου για δέκα χρόνια” δηλώνει η πρωταγωνίστρια του Harry Poter στην βρετανική Vogue Δεκεμβρίου. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η αλλαγή που έκανε τον περασμένο Αύγουστο έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια του Hollywood.

Πράγματι, η 20χρονη ηθοποιός υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο το 1999 και μέχρι και το καλοκαίρι του 2010 της απαγορεύονταν να κόψει τα μαλλιά της και να προχωρήσει σε μια αλλαγή που θα εκτόξευε την εμφάνισή της στα ύψη! Στην πρεμιέρα της έβδομης ταινίας του Ηarry Poter στο Λονδίνο η Emma Watson ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας ένα look με ελαφρύ smokey, έντονο περίγραμμα και άχρωμα χείλη που τα πέτυχε απλώνοντας στην επιφάνειά τους lip balm κι έπειτα concealer.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου που της έγινε στο κόκκινο χαλί για την αλλαγή στα μαλλιά της, η νεαρή ηθοποιός είπε: “Γενικότερα οι αντιδράσεις ήταν πολύ καλές, ωστόσο η αλλαγή μου ήταν σοκ για πολλούς καθώς ήταν κάτι πολύ διαφορετικό”.

Η Emma Watson, η οποία σκούρυνε τα μαλλιά της κατά δύο τόνους ρωτήθηκε επίσης αν πρόκειται να κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα κάποια τολμηρή αλλαγή στο χρώμα όπως η Rihanna ή η Katy Perry, δεδομένου κιόλας ότι δεν έχει πλέον κανέναν περιορισμό. “Είμαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς, οπότε μάλλον όχι. Από την άλλη, όμως, ποτέ μη λες ποτέ!”.

Read More

And More