Ένα πραγματικά εντυπωσιακό χτενίσμα που θα κλέψουμε από τις Κάννες!

Σε μια πρώτη ανάγνωση βλέπεις σε αυτό το look της Diane Kruger ένα πραγματικά εμπνευσμένο χτένισμα. Κάνοντας λίγο περισσότερο focus στα μαλλιά της ανακαλύπτεις φουρκέτες. Πολλές φουρκέτες, όλες τοποθετημένες σε επιβλητική θέση ώστε να φαίνονται!

Και κάπου εδώ, ανακαλύψαμε ένα ακόμη mini trend του καλοκαιριού: φουρκέτες στα μαλλιά! Μια τάση που προσωπικά με κάνει πολύ happy για πολλούς λόγους: α) δεν χρειάζεται να ψάχνω απεγνωσμένα να βρω την φουρκέτα που έχει την ακριβή απόχρωση με αυτή των μαλλιών μου και β) δεν πρέπει να περνάω τις άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μου για να πετύχω το πιο-στιλιζαρισμένο-δεν-γίνεται look.

Το συγκεκριμένο χτένισμα η Diane Kruger το επέλεξε για το φεστιβάλ των Καννών και ουσιαστικά αυτό που έχει κάνει είναι να φέρει τα μαλλιά της προς μια μεριά, να ξεχωρίσει μικρές τουφίτσες, να στριφογυρίσει και να σταθεροποιήσει με φουρκέτες αντίθετου χρώματος από αυτή των μαλλιών της.

Και τι είναι αυτό που αναγάγει το χτένισμα της Diane Kruger από επιλογή σε trend; Το γεγονός ότι ξαναείδαμε κάτι παρόμοιο στο catwalk της Viviene Westwood.

Kαι τώρα ψηφίζουμε!

Read More

And More