Έρευνα: οι ξανθιές ξοδεύουν 6.000 δολάρια περισσότερα για τα μαλλιά τους από τις καστανές!

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! Ένα fact που με κάποιες βαθιές ανάσες έχω μάθει να το δέχομαι. Αλλά, οι άντρες αυτοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πληρώνουν κάτι παραπάνω για το ξανθό τους κορίτσι! Ή το ίδιο το ξανθό κορίτσι θα πρέπει να πληρώνει κάτι παραπάνω για να έχει αυτόν τον άντρα στην ζωή της.

Ας σε ξεμπερδέψω! Πρόσφατα, η εταιρία Toni & Guy έκανε μια έρευνα από την οποία προέκυψε το εξής συμπέρασμα: οι ξανθιές ξοδεύουν για τα μαλλιά τους 6.000 δολάρια περισσότερο σε σχέση με τις καστανές, σε όλη την ζωή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι ξανθιές ξοδεύουν 43.000 δολάρια ενώ οι καστανές 37.000. Και αν βάλω στην άκρη το γεγονός ότι και το 37.000 μου φαίνεται εξωφρενικό (πηγαίνω στο κομμωτήριο 2-3 φορές τον χρόνο ίσα για να κόψω τις άκρες, τοοοοοσοο λίγο και ούτε πόντο περισσότερο!), το γεγονός ότι οι ξανθιές ξοδεύουν περισσότερα για τα μαλλιά τους μου μοιάζει αρκετά λογικό. Σκέψου, ότι χρειάζεται να κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο τουλάχιστον ανά τρεις εβδομάδες για ρίζα. Και αυτή, ίσως, να είναι και η… ρίζα του κακού για τα παραπάνω έξοδα!

Αλήθεια, εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις και θα ήθελα να υπολογίσεις τώρα πρόχειρα: πόσα χρήματα ξοδεύεις τον μήνα (ή ακόμη καλύτερα, τον χρόνο), για τα μαλλιά σου;

Read More

And More