Pin it

Έχεις δεκάδες τσιμπιδάκια στο βάθος της τσάντας σου; Αυτός ο οίκος σου δείχνει πώς να τα αξιοποιήσεις!

Είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις το βάθος της τσάντας σου ή κάποιες πιθανές γωνιές του σπιτιού σου θα βρεις δεκάδες τσιμπιδάκια παντού. Αυτά τα τσιμπιδάκια, λοιπόν, που πάντα αγοράζεις, πού τα χρησιμοποιείς τελικά;

Μην πιεστείς να βρεις απάντηση. Γιατί αν είσαι σαν κι εμάς κατά πάσα πιθανότητα να αγοράζεις αυτά τα τσιμπιδάκια για το… just in case! Και αν είσαι σαν κι εμάς, η ιδέα που μας έδωσε μόλις ο οίκος Dries Van Noten στο show του για την σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2021 θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

Όπως μας έδειξε ο Sam McKnight που ήταν ο επικεφαλής του hair styling για το show, μπορείς να πάρεις αυτά τα τσιμπιδάκια και να τα τοποθετήσεις κατά δεκάδες στην χωρίστρα των μαλλιών σου δίνοντάς τους μια ωραία φόρμα. Και αν αυτό σου φαίνεται κάπως υπερβολικό, υπάρχουν κάποιες ακόμη ιδέες για να σκεφτείς: τέσσερα- πέντε τσιμπιδάκια τοποθετημένα ακριβώς πάνω στη χωρίστρα ή ακόμη και να κοιμηθείς με κάποια τέτοια τσιμπιδάκια στο περίγραμμα των μαλλιών σου και να αφαιρέσεις όταν ξυπνήσεις. Τα μαλλιά σου θα έχουν αποκτήσει το τέλειο σχήμα!

 

Read More

And More