Έχεις εκατομμύρια λόγους να φορέσεις ένα fedora hat! Οι bad hair days δεν πρέπει να είναι ένας από αυτούς!

Εδώ και αρκετές μέρες πέφτω συνεχώς πάνω σε photos αυτών των it girls που φοράνε fedora hats (τα fedora hats είναι αυτό που φοράω κι εγώ εδώ. Χωρίς απαραίτητα να κατατάσσω τον εαυτό μου στην it girls κατηγορία). Το έκανε η Amber Heard (που πλέον πάει σετ με τον Johnny Depp #not_sohappy_for_that) και μετά το έκανε και η Cara Delevingne που εμφανίστηκε με αυτό το καπέλο στα Brit Awards.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα fedora hat είναι… σοουυυυ χατ!
ΚΑΙ: έχεις ένα εκατομμύρια λόγους να τα φορέσεις!
ΑΛΛΑ: Οι bad hair days δεν πρέπει να είναι ένας από αυτούς!

Και τώρα ας είμαι ειλικρινής: μου αρέσουν πολύ τα fedora hats αλλά δεν νιώθω και πολύ άνετα να τα φοράω και να πετάγομαι ας πούμε μέχρι το σούπερ μάρκετ. Ούτε να κατεβαίνω με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ο διπλανός μου να με κοιτάει λες και είδε τον Ε.Τ. να οδηγεί ένα C2. Όμως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καμουφλάρω μια bad hair day (ναι, είμαι από εκείνα τα… ευλογημένα κορίτσια με τα ολόισια μαλλιά που δεν χρειάζονται καν πιστολάκι, αλλά να που αυτά τα ίδια μαλλιά είναι αρκετά λιπαρά και κάπως χωρίς όγκο. Λογικό, αν σκεφτείς ότι υφίστανται τον νόμο της βαρύτητας…).

Rewind- όλο πίσω- τα πράγματα άλλαξαν!
Εδώ και λίγο καιρό έχω ανακαλύψει εκείνο το υπερτέλειο προϊόν που α) δίνει στα μαλλιά μου όγκο β) απορροφά τη λιπαρότητα και γ) αυτή μου η ανακάλυψη με κάνει να φουσκώνω από υπερηφάνεια (και τα μαλλιά μου!), οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σου.

Να κάτι τέτοιο…

/

Το μαγικό-φουσκώνω-από-υπερηφάνεια προϊόν μου λέγεται Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder και το εντόπισα στο femall.gr (εντάξει, ξοδεύω εργατοώρες σερφάροντας στο femall.gr! Ουπς!) και συγκεκριμένα εδώ. Πρόκειται για μια πούδρα μαλλιών που λειτουργεί σε δύο πολύ απλά βήματα.
ΒΗΜΑ ΝΟ 1: ρίχνεις την πούδρα στη ρίζα των μαλλιών σου.
ΒΗΜΑ ΝΟ 2: κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σου.
BHMA NO 3 (το προαιρετικό): Πετάς το καπέλο σου! Ή το φοράς όχι για να κρύψεις μια bad hair day αλλά γιατί νιώθεις πως θες να το φορέσεις εκείνη τη μέρα. Γιατί πλέον δεν το έχεις καμία ανάγκη. Γιατί μόλις έβγαλες από το μαγικό καπέλο σου το μαγικό προϊόν!
/

PS: Το κουτί με τα beauty goodies που έφτασε λίγες μέρες μετά την online παραγγελία στα χέρια μου είχε και και δύο ακόμη προϊόντα που θα σου αποκαλύψω πολύ σύντομα.

Stay tuned &
Be youtiful!

Photo credit: Χρήστος Κέδρας

Read More

And More