Έχεις ξηρά μαλλιά; Υπάρχει μια επαναστατική σειρά που θα σε κάνει να τα… αποχαιρετίσεις!

Ας μιλήσουμε για μαλλιά! Όσες έχουν ξηρά μαλλιά, βεβαίως, δεν θέλουν καν να κουβεντιάζουν γι’αυτό το θέμα! Όμως, ήρθε η ώρα να κάνουμε focus ακριβώς σε αυτόν τον τύπο μαλλιών (ένας τύπος με τον οποίο…. συναναστρέφονται οι περισσότερες γυναίκες ;).

Βασική αρχή no 1: όταν έχεις ξηρά μαλλιά δεν μπορείς να βάζεις Όποιο σαμπουάν στα μαλλιά σου. Και αν η μάσκα, ας πούμε, που χρησιμοποιείς δεν είναι για τον δικό σου τύπο, είναι σαν να μην βάζεις καθόλου! Ή, όπως μου αρέσει συχνά να λέω, είναι σαν εσύ που είσαι 20 και η μητέρα σου που είναι 50 να φοράτε την ίδια κρέμα προσώπου. Χωρίς νόημα.

Μιλώντας για εξειδικευμένες σειρές μαλλιών που αφορούν τα ξηρά μαλλιά: εκεί έξω κυκλοφορούν πολλές. Αλλά υπάρχει αυτό το huge νέο που κράτησα για ΄σένα και που θα σε ενθουσιάσει. ‘Ολες ξέρουμε πόσο καλό κάνει το λάδι στα μαλλιά μας. Σωστά; Και ότι από τη μέρα που λανσαρίστηκε το πρώτο λάδι για τα μαλλιά είδαμε τα μαλλιά μας να γίνονται πιο λαμπερά, πιο υγιή, πιο όμορφα. Φαντάσου, λοιπόν, τι θα συνέβαινε στα μαλλιά σου αν ΚΑΙ το σαμπουάν σου ΚΑΙ το conditioner σου ΚΑΙ η μάσκα σου είχε στα συστατικά του μαγικά έλαια.

Surprise! Η σειρά αυτή υπάρχει, μόλις λανσαρίστηκε, κάνει θαύματα στα ξηρά μαλλιά και ήρθε η ώρα να στην αποκαλύψω: Elvive Extraordinary Oils από την L’Oreal Paris!

ELVIVE EXTRAORDINARY OILS ΑΠΟ ΤΗΝ L’OREAL PARIS: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Η ολοκαίνουρια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών από το Elvive θα γίνει η αγαπημένη σου αν έχεις ξηρά μαλλιά! Στην σειρά αυτή θα βρεις σαμπουάν, conditioner, λάδι και μια μάσκα μαλλιών που διαφέρει από όλες όσες έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα! Ο λόγος; Είναι η πρώτη BALM ΜΑΣΚΑ από το Elvive που περιέχει στην σύνθεσή της 6 πολύτιμα μικροέλαια σπάνιων λουλουδιών και μια μοναδική υφή βουτύρου που εξασφαλίζει βαθιά θρέψη. Σκέψου: για μια πολύ ξηρή επιδερμίδα το body butter είναι πολύ καλύτερο από ένα body lotion. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την balm μάσκα Elvive Extraordinary Oils: θρέφει πολύ περισσότερο και σε μεγαλύτερο βάθος από μια μάσκα μαλλιών με κοινή υφή!

Όπως είπαμε στην σειρά Elvive Extraordinary Oil θα βρεις επίσης σαμπουάν, conditioner και φυσικά το θρυλικό λάδι ενώ μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:
– Τα μαλλιά αποκτούν 4 φορές περισσότερη λάμψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή
– Η θρέψη στα μαλλιά είναι 23% περισσότερη από την πρώτη εφαρμογή
– Η σύνθεση της σειράς βασίζεται σε μια αλχημεία από πέντε πολύτιμα έλαια λουλουδιών
– Κάνε το test: χάιδεψε τα μαλλιά σου μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο πιο απαλά έχουν γίνει!

Advertisement

Read More

And More