Έχουμε νέα αγαπημένη σειρά μαλλιών με brand ambassador τον κορυφαίο Βαγγέλη Χατζή!

Αυτός ο μήνας στην ομορφιά φέρνει ένα huge νέο που με τη σειρά του θα φέρει τα πάνω κάτω σε σχέση με την περιποίηση των μαλλιών σου. Γιατί ενώ μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να παίρνουμε την τάδε ή την δείνα ολοκληρωμένη σειρά για τα μαλλιά μας, δεν θα χρειαστεί να το κάνουμε πια αυτό! Γιατί μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο brand περιποίησης μαλλιών, το System Professional, και είναι κάτι σαν… το sur mesure φόρεμα των μαλλιών σου! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Aν παρακολουθείς το instagram του TLIFE εδώ ή το δικό μου εδώ, τότε θα ξέρεις ότι την περασμένη εβδομάδα τα γραφεία του beauty είχαν μεταφερθεί στις Σπέτσες για ένα λανσάρισμα- έκπληξη για το οποίο δεν γνωρίζαμε τίποτα παρά μόνο ότι είχε να κάνει με τα μαλλιά!

Η πρώτη μέρα ήταν όλη αφιερωμένη στο pampering που μας έκανε να νιώθουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ και να αποβάλουμε όλη την ένταση και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ μιας έντονης καθημερινότητας: γεύμα στο Bostani του ξενοδοχείου Poseidonion, spa με super χαλαρωτικό μασάζ, ξεκούραση, βόλτες και πολύ ανυπομονησία για το ολοκαίνουριο brand που θα ερχόταν στην Ελλάδα και που κάτι μου έλεγε πως θα λάτρευαν τα μαλλιά μου! Μια απόλυτα εξειδικευμένη σειρά για την καθεμία από εμάς, όσο εξειδικευμένα ήταν και τα δώρα που λάβαμε το ίδιο πρωί στο δωμάτιο ανάλογα με τη μουσική που ακούει η καθεμία, τα λουλούδια που της αρέσουν, το κρασί που προτιμά…

Την δεύτερη μέρα είχε φτάσει η ώρα που θα αποκαλύπτονταν το huge μυστικό! Κυρίες μου, η ολοκαίνουρια σειρά που θα σας κάνει να νιώσετε το απόλυτο pampering (όπως όταν είσαι beauty editor! Χα!) και που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της καθεμίας από εμάς είναι η System Professional! Η σειρά System Professional στηρίζεται στην λογική των προϊόντων περιποίησης προσώπου (υπάρχουν εκεί έξω εκατομμύρια κρέμες, serum, λάδια προσώπου κι ένα σωρό άλλα προϊόντα για κάθε ανάγκη) ενώ στηρίζεται στην ανακάλυψη ότι τα μαλλιά έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ «ενέργειας» (energy profile) που είναι τόσο μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο όσο και το αποτύπωμά του. Το προσωπικό προφίλ «ενέργειας» των μαλλιών, καθορίζει την ελαστικότητα, την εσωτερική υγεία και την ευελιξία τους. Αυτό το προσωπικό «αποτύπωμα ενέργειας» των μαλλιών καθορίζεται από τα επίπεδα λιπιδίων της τρίχας.

Βαγγέλης Χατζής: ο κορυφαίος Έλληνας κομμωτής, brand ambassador του System Professional!

Φυσικά, ένα τέτοιο brand που αντιμετωπίζει την γυναίκα τόσο ξεχωριστά δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ambassador από τον Βαγγέλη Χατζή. Το όνομά του σου είναι πολύ γνωστό, αφού πολύ διάσημες Ελληνίδες έχουν αφεθεί στα χέρια του. Αλλά κυρίως, αυτό που κάνει τον Βαγγέλη Χατζή τον τέλειο brand ambassador του ολοκαίνουριου brand είναι ότι για εκείνον “η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική άρα και μοναδική με τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες”, όπως λέει και συμπληρώνει: “Όταν έρχομαι σε επαφή μαζί της πρέπει να ανιχνεύσω τις ανάγκες αυτές και να της προσφέρω αυτό που πραγματικά θέλει. Με τη νέα σειρά περιποίησης System Professional έχω τη δυνατότητα να προσφέρω σε κάθε γυναίκα την εξατομικευμένη περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά της. Με την ανάλυση του energy code, μπορώ να εντοπίσω το μοναδικό προφίλ «ενέργειας» των μαλλιών της και να της προτείνω το δικό της σύστημα περιποίησης, που είναι τόσο μοναδικό όσο και το δακτυλικό της αποτύπωμα!”.

Πώς θα βρεις το δικό σου… αποτύπωμα μαλλιών!
Η διαδικασία για να βρεις τα απόλυτα εξειδικευμένα προϊόντα για τα δικά σου μαλλιά (σαν να επισκέπτεσαι τον δερματολόγο σου και να φεύγεις με τα προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις δικές σου ανάγκες) είναι πολύ απλή.
Βήμα 1: επισκέπτεσαι το συνεργαζόμενο κομμωτήριο System Professional
Βήμα 2: συζητάς με τον expert για τις ανάγκες των μαλλιών σου και καλείσαι να απαντήσεις σε ένα ερωτηματολόγιο. Αν είσαι πολύ τυχερή (για εμένα μιλάω!) κάνεις την διαδικασία με τον top Βαγγέλη Χατζή ο οποίος έχει και πολλές extra χρήσιμες συμβουλές να σου δώσει και στο τι σου ταιριάζει σε κούρεμα, πώς να φροντίζεις τα μαλλιά σου πιο σωστά κι ένα σωρό άλλα μυστικά που σύντομα θα σου αποκαλύψω σε επόμενο άρθρο!
Βήμα 3: Από τις απαντήσεις σου και τον διάλογο με τον expert προκύπτει το ιδανικό cocktail φροντίδας των δικών σου μαλλιών! Οι βασικές σειρές από τις οποίες επιλέγονται ένα- ένα ξεχωριστά τα προϊόντα είναι οι εξής:
– BALANCE: Σειρά ειδικά σχεδιασμένη για να περιποιείται και να καταπραΰνει το δέρμα της κεφαλής

– PURIFY: Σειρά σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση της πιτυρίδας.
– COLOR SAVE: Επανορθώνει και ενισχύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών για λάμψη που διαρκεί
– REPAIR: Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά
– LUXEOIL: Σειρά σχεδιασμένη να προστατεύει την κερατίνη των μαλλιών με πολυτελή έλαια
– SOLAR: Προστατεύει τα μαλλιά από την φθορά που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο
– HYDRATE: Επανορθώνει σε βάθος και εξισορροπεί την υγρασία στα ξηρά μαλλιά
– SMOOTHEN: Ξεμπερδεύει και χαρίζει απαλότητα στα ταλαιπωρημένα και απείθαρχα μαλλιά
– VOLUMIZE: Δυναμώνει και δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά
– EXTRA: Οι άκρες των μαλλιών δείχνουν τρία χρόνια νεότερες μετά από μια εντατική θεραπεία με το νέο ALPHA ENERGY της System Professional, εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα EnergyCode.


Παραπάνω, ένα από τα best seller του System Professional, με υφή που μεταμορφώνεται σε πούδρα όταν το απλώνεις στα μαλλιά σου και παρακάτω ένα…. συστατικό από το δικό μου cocktail μαλλιών, που είχε αρκετό “Purify” για βαθύ καθαρισμό του τριχωτού, κάτι που έχω μεγάλη ανάγκη (βλέπεις, έχω ξηρές άκρες και αρκετά λιπαρή ρίζα).

Και πιο κάτω η “πολύ-ευτυχισμένη-εγώ” μετά την εφαρμογή του System Professional και την συζήτηση με τον Βαγγέλη Χατζή!


Και θα κλείσω αυτό το post με το κάτι που μου είπε ο Βαγγέλης Χατζής: “γιατί να ξοδεύεις ένα σωρό χρήματα για παπούτσια και τσάντες και να μην φροντίζεις τα μαλλιά σου όπως τους αξίζουν;”. Τα έχεις πάνω σου 24/7 και είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή: μαλλιά υγιή, λαμπερά, όμορφα, μαλλιά που μυρίζουν τέλεια (ξέχασα να σου πω ότι για την σειρά αυτή επιστρατεύτηκαν οι αρωματοποιοί των Dolce & Gabbana). Ξέρεις, αυτά τα μαλλιά που θέλεις να χαϊδεύεις…

Και με την ολοκαίνουρια σειρά System Professional ο στόχος επιτυγχάνεται με το παραπάνω!

Read More

And More