Φιόγκος: Το αξεσουάρ μαλλιών που αναβαθμίζει το look σου με τον πιο κομψό τρόπο

Οι επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και οι πρεμιέρες ταινιών επίσης. Ευτυχώς για όλες μας οι αγαπημένες celebrities, beauty icons και it girls αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια των looks που υιοθετούν, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Και οι experts με τη σειρά τους, το ίδιο. Κι αν υπάρχει ένα αξεσουάρ μαλλιών που έχουν λατρέψει τόσο οι hairstylists όσο και οι stars, αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο φιόγκος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G L E N C O C O O R O P E Z A (@glencocoforhair)

Τον είδαμε αρχικά στις πασαρέλες και στη συνέχεια στo Φεστιβάλ Βενετίας όπου η Sydney Sweeney αναβάθμισε το half up με με έναν υπέροχο φιόγκο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η ίδια, στο Φεστιβάλ Καννών υιοθέτησε μια χαμηλή αλογοουρά και την κορδέλα δεμένη φιόγκο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 卄卂ㄥㄥ乇ㄚ 乃尺丨丂Ҝ乇尺 (@halleybrisker)

Η Julianne Moore επέλεξε το συγκεκριμένο αξεσουάρ, στο Φεστιβάλ Βενετίας επίσης, στην minimal εκδοχή του. Η hairstylist Halley Brisker τύλιξε μια σατέν κορδέλα στην χαμηλή αλογοουρά της ηθοποιού και την έδεσε φιόγκο.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

H Lily Collins φόρεσε τον φιόγκο με έναν εξίσου υπέροχο τρόπο. Ο προσωπικός της hairstyist Gregory Russel δημιούργησε ένα updo με έξτρα όγκο στην κορυφή. Στερέωσε-στόλισε τον κότσο, στη βάση του με έναν μαύρο φιόγκο απογειώνοντας το χτένισμα χάρη στην ρετρό πινελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino)

H Marissa Marino δημιούργησε ένα sleek και Spanish updo στην Selena Gomez, τοποθετώντας έναν μεταξωτό μαύρο φιόγκο matchy με τη δημιουργία που φορούσε η star στα SAG Awards. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benoit Moeyaert (@benoitmoeyaert)

H Olivia Palermo φόρεσε τον φιόγκο με τον πιο κομψό, girly και κομψό τρόπο σε ένα χτένισμα ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι την επίσημη, βραδινή έξοδο. O hairtstylist Benoit Moeyaert δημιούργησε μια υπέροχη ψηλή fishtail και της χάρισε την απόλυτη, ρομαντική λεπτομέρεια.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@sofiamcoelho)

Κι αν πιστεύεις ότι μπορείς να φορέσεις έναν φιόγκο μόνο αν έχεις μακριά μαλλιά, η influencer Sofia Coelho θα σε πείσει για το αντίθετο αφού χρησιμοποίησε ένα μεγάλο φιόγκο στο half updo του bob της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chanelofficial

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να δέσεις μια λεπτή ή φαρδιά κορδέλα φιόγκο αλλά και να αποκτήσεις το κατάλληλο αξεσουάρ που θα φορέσεις στα ελεύθερα μαλλιά σου, τον κότσο, το half up ή όπως πρότειναν οι hairstylists στο fashion show του οίκου Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022/2023. Εκεί δηλαδή απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.   

Read More

And More