Glitterage! Το τελειότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για το ρεβεγιόν!

Υπάρχει ένας στίχος που εκφράζει όλο αυτό που θέλουμε να είμαστε- δείξουμε την Πρωτοχρονιά: Shine bright like a diamond! Και σε μια χρονιά που το glitter πρωταγωνίστησε παντού, ξέρουμε πως το μέσο για να πετύχουμε τον σκοπό μας (βλ. στίχους Rihanna) είναι να βάλουμε glitter. Αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο!

Σύμφωνα με το Revelist, κάποιοι hairstylist- colorist δημιούργησαν το glitterage. Το… ποιο; To glitterage προκύπτει από τις λέξεις glitter+ balayage (ή/και μπαλαγιάζ) και είναι ουσιαστικά το μπαλαγιάζ που γίνεται με glitter κατά μήκος.

Παρακάτω, μια γρήγορη ιδέα για το πώς δημιουργείται αυτό το αποτέλεσμα.

Και πιο κάτω μερικά από τα glitterage hair looks που κυκλοφόρησαν στο instagram…

 

Αυτό που πρέπει να ξέρεις για το συγκεκριμένο mini hair trend είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και πως το glitter φεύγει μετά από καναδυό λουσίματα, οπότε μπορείς να περάσεις απλώς μερικές τούφες με glitter και να “κλειδώσεις” από πάνω το αποτέλεσμα ψεκάζοντας με λακ.  Και ένα ακόμη trick: για να μην χρειαστεί να λούζεσαι μέχρι το 2018 για να φύγει το glitter βάλε από κάτω στις τούφες που θα τοποθετήσεις glitter, λάδι μαλλιών. Έτσι, το προϊόν θα κολλήσει πάνω στο λάδι και όχι στα μαλλιά σου!

Read More

And More