Hair belting! Η ζώνη στα μαλλιά είναι το πιο cool πράγμα που είδαμε στο NYFW!

Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές τρέχει το New York Fashion Week το οποίο ρίχνει αυλαία αύριο. Και όπως σε κάθε μητρόπολη της μόδας έτσι κι εδώ βλέπουμε πολλά και διάφορα trends που θα φορεθούν το επόμενο καλοκαίρι αλλά από αυτά τα trends υπάρχουν πάντα κάποια που ξεχωρίζουν περισσότερο. Τα highlights.

Στο δικό μου μυαλό και από όλα όσα έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα μπροστά από τα μάτια μου (έρχεται review σύντομα) η πιο εντυπωσιακή στιγμή ήταν μόλις λίγες ώρες πριν όταν ο οίκος Tibi έστειλε τα μοντέλα του στην πασαρέλα με χαμηλά ponytails και αντί για κοκαλάκια στα μαλλιά ή έστω βελούδινους φιόγκους, ήταν τυλιγμένα με… ζώνες. Yeap! Τις ίδιες που φοράμε στη μέση μας. Αλλά στα μαλλιά!

Τα χτενίσματα έγιναν δια χειρός του hair stylist Frank Rizzieri και το αποτέλεσμα ήταν old-school αλλά και μοντέρνο ταυτόχρονα. Όσον αφορά το how to, ιδού η διαδικασία: πρώτα έδωσε όγκο στα μαλλιά με το Aveda Thickening Tonic (ένα ειδικό spray όγκου) που βοήθησε και στο να μην γλιστρούν οι ζώνες από τα μαλλιά. Έπειτα, έκανε χωρίστρες είτε στο κέντρο είτε στο πλάι ανάλογα με το τι ταίριαζε σε κάθε μοντέλο, σταθεροποίησε το ponytail με λαστιχάκια κι έπειτα έβαλε τις ζώνες.

Παρακάτω σου έχω μερικές extra photos για έμπνευση…

Λοιπόν, θα το δοκιμάσεις ή παραείναι τολμηρό για ΄σένα; Έχουμε poll παρακάτω!

Read More

And More