Hair twins! Ποια αντέγραψε τις boxer braids της Kim!

Προσπαθώ να μην τολέω- γράφω ξανά και ξανά αλλά να που μου δίνεται η αφορμή (ξανά και ξανά!): στο είχαμε πει εδώ ότι τα boxer braids θα γίνονταν το μεγαλύτερο hair trend που σύντομα θα λάτρευαν όλες οι stars από την πρώτη, πρώτη στιγμή που τις είδαμε στην Bella Hadid τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Και σήμερα διανύουμε την boxer-braids επιδημία! Τον τελευταίο καιρό η Kim Kardashian σχεδόν δεν βγαίνει από το σπίτι της αν η προσωπική της hair stylist, Jen Atkin δεν της κάνει τέτοιες πλεξίδες στα μαλλιά, είτε μιλάμε για την καστανή είτε για την ξανθιά εκδοχή της…

Και μάντεψε τι συνέβη όταν η προσωπική hair stylist της Kim αλλά και όλης της οικογένειας Kardashian/Jenner έκανε τα μαλλιά της Katy Perry!

ΑΛΛΑ! Για να είμαι απόλυτα δίκαιη με την Katy Perry που φαινομενικά δείχνει με κλώνο της Kim Kardashian, με το συγκεκριμένο χτένισμα (aka boxer braids) γίνεται χαμός! Και αν πρέπει να μάθεις να κάνεις ένα χτένισμα στα μαλλιά σου ΤΩΡΑ αυτό είναι οι boxer braids. Εδώ σου δείχνουμε πώς και παρακάτω κάτι από τα δικά μου μαλλιά που όπου βρω hair stylist παρακαλάω να μου κάνει αυτές τις πλεξίδες!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ έχουμε αυτό το poll γιατί ξέρω ποοοοοσοοο σου αρέσουν τα poll: ποια το έκανε καλύτερα; Kim Kardashian ή Katy Perry;

Read More

And More